"Vienkārši tāda strīpa dzīvē." Juta Valdmane par daudzajām traumām, kuras guvusi īsā laika periodā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Vietnes "Instagram" īsajos stāstos fitnesa skaistule Juta Valdmane pastāstīja par savām pēdēja gada laikā gūtajām fiziskajām traumām. 

Juta Valdmane pirms stāsta par savām gūtajām traumām uzdeva sekotājiem jautājumu, vai viņi tic, ka kāds cilvēks var uzlikt nelabo aci. 

"Es neesmu tas cilvēks, kurš bieži traumējās, bet pēdējā gada laikā es esmu dabūjusi tik daudz dažādas traumas, ka man šķiet - kā tas nākas? Es ticu, ka es esmu pietiekami stipra, lai man neviens nevarētu uzlikt nekādu lāstu. Ļoti aizdomīgi un dīvaini. Varbūt vienkārši tāda strīpa dzīvē," sacīja Valdmane.

Pirmo traumu Valdmane guvusi lidojot "Aerodium" vēja tunelī. "Tā bija mana vaina, es vienkārši neapreizi izliecos un tā vēja plūsma mani aizsvieda un es tieši piezemējos uz potītes. Dzija mēnesi, potīte bija tik liela un zila, ka cilvēki nesaprata, kā es vispār uz viņas staigāju," piebilda Valdmane.

Nākamās divas traumas fitnesa skaistule guvusi neilgi pēc izpletņlēkšnas apmācības kursiem.

"Es lēcu pirmo reizi un ielēcu grāvī, vēja plūsma mani iepūta grāvī. Es attapos grāvī līdz viduklim, viss bija saskrāpēts. Pēc pāris dienām man bija jāiet uz brāļa kāzām. Otrajā lēcienā mans izpletnis atvērās daudz ātrāk nekā viņam bija jāatveras.

Es biju noklāta visa zilumos. Bija tāds vējš, ka mani aizpūta kaimiņu sētā un bija kilometrs jāiet atpakaļ uz lidlauku," sacīja Valdmane.

Nākamais negadījums noticis pavisam drīz - pēc nedēļas. "Es tīru glāzi un glāze man pēkšņi sašķīst rokās, visa virtuve ir asinīs. Plaukstai uzlika astoņas šuves. Pa ziemu es dzīvojos ļoti mierīgi, tāpēc nekas nenotika, bet tagad es vienkārši ņemu un salaužu pirkstu. Uz līdzenas vietas, ejot pa kāpnēm," sacīja Valdmane. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu