VIDEO un AUDIO ⟩ Futbola svētki ir klāt - saruna ar Juriju Žigajevu par "EURO 2020" grupu turnīru, favorītiem un labākajiem spēlētājiem

Matīss Kleinbergs
, Sporta ziņu redaktors
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Portāla "Apollo" podkāsta "Kas laukumā, tas uz mēles" jaunākajā epizodē ar futbola apskatnieku Juriju Žigajevu apspriedām gaidāmo Eiropas čempionātu futbolā.

Podkāsta ievadā apspriedām paša turnīra norisi 11 dažādās valstīs. Jurijs gan neslēpa, ka viņam šāds formāts ne pārāk patīk, norādot, ka šādā situācijā svētku sajūta ir mazāka.

Eiropas čempionātam futbolā, kā jau daudziem citiem sporta notikumiem, vajadzēja norisināties jau pagājušajā gadā. Līdz ar to apspriedām, kurai no izlasēm šis papildu gads ir nācis par labu, kā arī, kura no valstsvienībām būtu bijusi priecīgāka turnīru aizvadīt pagājušajā gadā.

Turpinājumā ieskicējām dažus no spēlētājiem, kuri savām valstsvienībām finālturnīrā pietrūks visvairāk.

Pēc tam ķērāmies klāt "pamatēdienam" jeb prognozēm par grupu turnīra rezultātiem. Protams, nav noslēpums, ka šāda līmeņa turnīros komandas vispirms ir jāredz darbībā, jo tikai tad ir iespējams tās precīzāk novērtēt. Tomēr atteikties no prognozēm pirms šāda līmeņa turnīriem ir gandrīz vai grēks.

Podkāsta turpinājumā pārrunājām arī "melnos zirdziņus" jeb komandas, kas turnīra gaitā var pārsteigt, kā arī galvenos kandidātus uz čempionāta individuālajām.

Pašā sarunas noslēgumā izvēlējāmies savus "nestandarta" turnīra favorītus, kā arī noslēdzām nelielas draudzīgas derības...

Audio: "Kas laukumā, tas uz mēles" epizode #23

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu