"Tas bija kaut kāds nesaprotams turnīrs." Krievijas hokeja leģenda kritizē Rīgā notikušo hokeja PČ (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: ARTYOM KOROTAYEV / TASS

Krievijas hokeja leģenda Pāvels Dacjuks sarunā ar "R-Sport" atklājis, ka viņš neesot skatījies aizvadīto pasaules hokeja čempionātu Rīgā.

Turnīru viņš neesot skatījies, jo sacensības klātienē nevarēja apmeklēt līdzjutēji. Lai gan no 1. jūnija limitētā skaitā skatītāji tribīnēs atradās.

Krievijas Olimpiskās komitejas komandai pasaules čempionāts noslēdzās ceturtdaļfinālā, kurā papildlaikā ar 1:2 piekāpās nākamajai turnīra čempionei Kanādai.

Es neskatījos pasaules čempionātu. Vispār nedomāju, ka tas bija pasaules čempionāts, jo notika bez līdzjutējiem tribīnēs. Tas bija kaut kāds nesaprotams turnīrs. Man spēle bez faniem liekas garlaicīga, tai nav jēgas," "R-Sport" citē Dacjuka teikto.

Iepriekšējā sezonā viņš pārstāvēja Jekaterinburgas "Avtomobilist" komandu. Nesen Dacjuks saņēma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) balvu par uzticību hokejam.

Krievijas izlases sastāvā 42 gadus vecais hokejists kļuvis par pasaules čempionu un olimpisko čempionu. Divreiz Dacjuks izcīnījis arī Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausu.

Pasaules čempionāts Rīgā notika no 21. maija līdz 6. jūnijam.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu