Točs pamet Gobzema partiju un pievienojas Šlesera komandai (12)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Saeimas deputāta Alda Gobzema dibinātās partijas "Likums un kārtība" valdes locekļa amatu atstās Sandris Točs, liecina paziņojums parlamentārieša "Facebook" lapā.

Točs pametis partiju, lai strādātu kopā ar ekspolitiķi Aināru Šleseru, kas Gobzemam un partijas valdei šķiet pieņemami, loģiski un saprotami. Šlesers martā paziņoja, ka grasās nākamgad startēt Saeimas vēlēšanās.

Savā ierakstā deputāts pateicās Točam par ieguldījumu "brīvo Latvijas cilvēku, partijas dibināšanā un atbalstā viņa idejām". Gobzems minēja, ka "Likums un kārtība" jau tagad esot liela partija ar biedru skaitu, kas pārsniedzot varas partiju biedru skaitu.

Viņš norādīja, ka tad, kad dibināja partiju "Likums un kārtība", Šlesers nebija paziņojis par plāniem iet politikā. "Tagad situācija ir mainījusies. Sandris ies pie Šlesera, kas ir loģiski un saprotami. Man un partijas valdei arī pieņemami," atklājis politiķis.

Gobzems sola nākamajā biedru kopsapulcē, kura droši vien būšot kaut kad rudens pusē, piedāvāt partijas valdei jaunu valdes locekli - "cilvēku, kurš ilgus gadus bijis pusmiljarda lielas kompānijas vadītājs" Oskaru Ozoliņu.

Deputāts informē, ka Ozoliņš ir vadījis būvkompāniju "Merks", kā arī viņš esot Gobzema domubiedrs un draugs, četru bērnu tēvs, kā arī ļoti gudrs un izglītots cilvēks.

Vienlaikus Ozoliņš nebūšot vienīgais, kurš pievienosies partijas valdei, jo tai tiks piedāvāts pievienoties vēl citiem augsta līmeņa profesionāļiem ar izcilu pieredzi.

Šī gada februārī LETA ziņoja, ka Uzņēmumu reģistrs (UR) ir reģistrējis Saeimas opozīcijas deputāta Alda Gobzema dibināto partiju "Likums un kārtība", aģentūra LETA noskaidroja UR.

Kā februāra otrajā pusē ierakstā "Twitter" norādījis politiķis Gobzems, partijas biedru skaits esot aptuveni "pie 1500".

UR reģistrējis arī visus dibināšanas sapulcē ievēlētos 12 valdes locekļus. LETA vēstīja, ka partijai ir divi līdzpriekšsēdētāji - Gobzems un Saeimas deputāte Jūlija Stepaņenko.

Partijas valdē ievēlētas Saeimas deputātes Karina Sprūde un Ļubova Švecova, kā arī Agris Freifalts, Jānis Ronis, Liāna Teličenaite, Daniēls Āboliņš, Jānis Brūveris, Marita Klikiča, Jānis Zalte un Točs, kurš tagad no partijas ir izstājies.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu