Katrīne Sauliete aizlidojusi uz Krieviju (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latvijā populārā influencere Katrīne Sauliete ar darba kolēģēm devusies uz Krievijas pilsētu Sanktpēterburgu. Savā "Instagram" profilā viņa atklājusi, ka ir šokā, jo līdz pēdējam brīdim nav ticējusi, ka aizlidos uz Krieviju, jo tikai neilgi pirms lidojuma, ir iegūtas nepieciešamās aviobiļetes.

"Šis ir šī gada visgaidītākais un visekstrēmākais ceļojums. Pašai neticās, ka tomēr esam te un esmu neizsakāmi laimīga par to. Priekšā divas fantastiskas dienas, kuras uzlādēs, kurās būs iedvesma turpināt gāzt kalnus," ar saviem "Instagram" sekotājiem dalījusies Katrīne Sauliete.

Uz Sanktpēterburgu viņa devusies, jo Krievijā bāzējošais uzņēmums, kurā Sauliete darbojas, svin dzimšanas dienu. Pirms došanās uz kaimiņvalsti, Katrīne Sauliete atrādīja, kā pošas braucienam, gan mājas apstākļos rūpējoties par sejas ādas atjaunošanu, gan apmeklējot frizieri, manikīru un skropstu pieaudzēšanas meistari. Tāpat arī papildinot garderobi ar jaunām kleitām un augstpapēžu kurpēm.

Nonākusi Sanktpēterburgā, Katrīne atzīst, ka ir ļoti laimīga par šo braucienu un Krievijā jūtoties kā mājās. Savā "Instagram" profilā Katrīne Sauliete rāda un stāsta, kā tad viņai un kolēģēm no Latvijas klājas. Dāmas atpūšas uz terases, ieturot maltīti un baudot atspirdzinošus dzērienus, apmeklē dažādus pasākumus, kā arī apskata pilsētu.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu