VIDEO Sabiedrības rezonansi soctīklos izraisa video, kurā konkfliktā ar garāmgājēju iesaistīts Igaunijas policists (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Incidents Tallinā.
Incidents Tallinā. Foto: Ekrānuzņēmums no video

Sociālajos tīklos izplatījies video, kurā redzams, kā krieviski runājoša sieviete Tallinā nonāk nepatīkamā konfliktā ar Igaunijas policistu, kamēr otrs policists bija noliecies pāri vīrieša ķermenim, kurš gulēja uz zemes pāri tramvaja sliedēm, vēsta medijs "Postimees".

Sākotnēji video parādījās sociālajā vietnē "Tiktok", bet vēlāk tas tika ievietots arī vairākās Facebook grupās. Cilvēkos video materiāls izraisījis sašutumu.

Kā "Postimees" izdevies noskaidrot, izsaukums saņemts piektdienas vakarā plkst.21.12. Talinnā kādā pieturā kāvās divi vīrieši, un viens no viņiem bija nokritis uz tramvaja sliedēm un palicis tur guļot.

Notikuma vietā ieradās ātrās palīdzības automašīna, kura ievainoto 45 gadus veco vīrieti nogādāja Ziemeļigaunijas reģionālajā slimnīcā.

Policija, kas reaģēja uz notikušo, uz vietas kā aizdomās turēto, aizturēja 44 gadus vecu vīrieti. Par notikušo ierosināta krimināllieta.

"Video redzams, ka šī sieviete nevēlas pakļauties policista pavēlēm, un tas, iespējams, ir iemesls viņas apsūdzībām policistam. Uzsāktajā lietā nebija iesaistīta neviena sieviete," skaidro policijas pārstāvis.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu