Veca mīla nerūs. Andželīna Džolija pavadījusi vakaru ar pirmo vīru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram / angelinajolie_offiicial

Amerikāņu aktrise Andželīna Džolija piektdienas vakarā manīta pie pirmā vīra, britu aktiera Džonija Lī Millera, dzīvesvietas Bruklinā. Aktrises fani lēš, ka tas varētu liecināt par romantisku attiecību atjaunošanu. 

Pagaidām nenoskaidrota iemesla dēļ, aktrise viesojusies Millera apartamentos. 

Kā vēsta "Elle", Andželīna Džolija turp devusies vienatnē, rokā turot kāda izsmalcināta un dārga zīmola vīna pudeli. Aktrise no Millera apartamentiem Bruklinā prom devusies vien pēc trīs stundām. 

Abi aktieri savstarpēji ir pazīstam jau vairāk nekā 20 gadus. Džonijs Lī Millers ir Džolijas ir pirmais no Andželīnas Džolijas trim bijušajiem vīriem. Abi iepazinās 1995. gadā filmas "Hakeri" uzņemšanas laikā, savukārt 1996. gadā pāris mija gredzenus. Šī laulība ilga vien gadu, kad pāris paziņoja par šķiršanos, un 1999. gadā tā tika oficiāli šķirta.

Džolija komentējot šķiršanos medijiem reiz teikusi: "Vēlāk Džolija komentēja šķiršanos: "Tas, iespējams, bija stulbākais, ko es jebkad esmu darījusi."

Pēcāk aktrise apprecējās ar Billiju Bobu Torntonu, tomēr arī šī laulība nebija ilgstoša - pēc trīs gadu kopdzīves vīra un sievas statusā abi šķīrās. Vēl pēc tam Džolija bija precējusies ar vienu no Holivudas aktieriem Bredu Pitu. Abu laulība oficiāli šķirta 2019. gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu