"French Open" finālistu Cicipu vien piecas minūtes pirms izšķirošā mača piemeklēja traģiska vēsts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Stefanoss Cicips
Stefanoss Cicips Foto: SIPA/Scanpix

Grieķu tenisists Stefanoss Cicips vien piecas minūtes pirms izšķirošās cīņas "French Open" finālā uzzināja, ka mūžībā devusies viņa vecmāmiņa.

Cicips svētdien piecu setu cīņā ar 7-6, 6-2, 3-6, 2-6, 4-6 atzina serba Novaka Džokoviča pārākumu.

Tomēr pavisam neilgi pirms spēles sākuma 22 gadus vecais tenisists uzzināja, ka mūžībā devusies viņa tēva māte. Neskatoties uz skumjo notikumu, Cicips devās kortā un izcīnīja uzvaru pirmajos divos setos.

Par skumjo notikumu Cicips paziņoja savā "Instagram" kontā.

"Dzīve nav par uzvarām vai zaudējumiem. Tā ir par katra mirkļa izbaudīšanu, neskatoties uz to vai esi viens, vai kopā ar kādu citu. Trofeju pacelšana un uzvaru svinēšana ir kaut kas, bet ne viss," iesāka Cicips.

Turpinājumā tenisists pauda pateicību savai vecmāmiņai: "Piecas minūtes pirms došanās kortā mana mīļotā vecmāmiņa zaudēja cīņu ar savu dzīvi. Gudra sieviete, kuras ticība dzīvā, kā arī vēlme dot un gādāt nevar būt salīdzināta ne ar kādu citu. Ir svarīgi, lai pasaulē būtu vairāk tādu cilvēku kā viņa, jo šādi cilvēki tevi atdzīvina. Viņi liek tev sapņot. Neskatoties uz apstākļiem un situāciju, šis ir veltījums viņai un tikai viņai. Paldies, ka izaudzināji manu tēvu. Bez viņa, šis nebūtu bijis iespējams."

Dažas minūtes pēc spēles beigām, Cicips apsēdās uz soliņa un ļāva vaļu emocijām, paslēpjot savu galvu dvielī. Tobrīd gan neviens nezināja, kas jauno tenisistu piemeklēja pirms izšķirošā mača.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu