"Tā ir manas dzīves pirmā mīlestība." Nurmagomedovs atklāj, kur gatavojas turpināt karjeru (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: Reuters/ScanPix

Bijušais jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis Habibs Nurmagomedovs savā "Facebook" kontā nesen atbildēja uz fanu jautājumiem. Tur dagestānietis atklāja sporta veidu, kurā viņš vēlētos turpināt karjeru.

Aizvadītā gada rudenī Habibs Nurmagomedovs pēc uzvaras pār Džastinu Geiči paziņoja par karjeras noslēgšanu. Par spīti vairākiem UFC prezidenta Deina Vaita mēģinājumiem cīkstoņa domas mainīt, Nurmagomedovs palika nelokāms un oktagonā tā arī neatgriezās.

Tomēr sportam atdievas 32 gadus vecais cīkstonis, acīmredzot, vēl nav gatavs teikt.

Atbildot uz fanu jautājumiem, Nurmagomedovs atklāja, ka viņam esot iespējas sevi realizēt futbolā.

"Daudzi futbola klubi man ir izteikuši piedāvājumu. Bet mani ir jāiegūst futbola forma, jo futbolam nepieciešamā fiziskā forma nav tāda pati kā MMA. Cīnīšanās MMA un futbola spēlēšana ir divas dažādas lietas," norādīja bijušais cīkstonis.

Nurmagomedovs gan piebilda: "Es pieņemtu piedāvājumu, kas mani ieinteresētu. Tas ir mans bērnības sapnis. Es mīlu futbolu un tam sekoju jau kopš bērnības. Tā ir manas dzīves pirmā mīlestība."

Nurmagomedovs ir labs draugs futbola superzvaigznei Krištianu Ronaldu. Tāpat viņš allaž futbolu ir vērtējis ļoti augstu, kā arī bijuši vairāki video, kuros bijušais cīkstonis demonstrē ievērojamas futbola zināšanas.

"Manuprāt futbols ir daudz labāks. Piemēram Pasaules kausa izcīņa. Tas tomēr notiek reizi četros gados. Futbols ir citā līmenī. MMA... Man patīk MMA. Man patīk cīnīties un sacensties ar labākajiem cīkstoņiem pasaulē. Bet manās acīs futbols ir labākais sporta veids pasaulē," piebilda Nurmagomedovs.

Savu MMA karjeru Nurmagomedovs noslēdza bez neviena zaudējuma, 29 cīņās izcīnot tikpat uzvaras.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu