"Mēs piedzimām kopā, un nu atkal esam kopā." Pēc vairāk nekā gada pavadīta šķirti atkal satikušies 92 gadus veci dvīņi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Rawpixel.com/shutterstock.com

92 gadus vecie dvīņi Minnija un Patriks no Lielbritānijas kopā pavadīja visu savu laiku, līdz pasauli pārņēma Covid-19 pandēmija, kas abus šķīra uz vairāk nekā gadu. Tā bija pirmā reize, ko abi pavadīja šķirti 70 gadu laikā, vēsta britu raidsabiedrība BBC.

Sirmgalvi beidzot saņēmuši savas potes pret Covid-19, tādēļ atkal var pavadīt savu laiku kopā.

"Mēs piedzimām kopā, un nu atkal esam kopā," sacīja Patriks.

"Beidzot dzīve atkal ir ierastajās sliedēs."

Minnija un Patriks dzīvo katrs savā viena aprūpes nama spārnā, kā dēļ brīdī, kad stājās spēkā striktie Covid-19 ierobežojumi, iespēja satikties bija liegta, pat dzīvojot vienā namā.

Pirms tam vienīgā reize, ko brālis un māsa pavadīja šķirti, bija divi gadi, ko Patriks pavadīja Indijā Otrā pasaules kara laikā.

"Beidzot dzīve atkal ir ierastajās sliedēs. Mēs tomēr vienmēr esam bijuši loti tuvi, arī dzīvojuši netālu," atzina Patriks.

Viņš piebilda, ka satikšanās bijusi ļoti emocionāla.

"Kad satikāmies, abi raudājām. Mēs, protams, pieņemam šos apstākļus, kādi tie ir, taču bija brīnišķīgi viņu satikt. Esam prieka pilni pēc tik ilga laika atkal būt kopā," atklāja Minnija.

Šī atkalsatikšanās esot aizkustinājusi arī aprūpes nama darbiniekus.

"Kolīdz uzzinājām par radušos situāciju, ka abi dzīvo vienā namā, bet iespējas satikties nav, nolēmām to mainīt un pārvietot viņus kopā. Tas bija priekpilns brīdis, kas bija nepieciešams mums visiem," pastāstīja Liza Bjūka.

Vēl kāda nama darbiniece atklāja, ka brīdis bijis pārsteidzošs.

"Bija brīnišķīgi būt šī brīža lieciniecei, es nedomāju, ka visi apraudāsies. Ir labi apzināties, ka nu sirmgalvjiem ir ierastās dzīves sajūta," viņa sacīja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu