Durents spēlēs ASV olimpiskajā izlasē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Vienības Bruklinas "Nets" spēlētājs Kevins Durents.
Vienības Bruklinas "Nets" spēlētājs Kevins Durents. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Bruklinas "Nets" spēlētājs Kevins Durents spēlēs ASV izlasē, kas pēc mēneša startēs Tokijas olimpiskajās spēlēs, ziņo ESPN.

Durents ASV izlases sastāvā būs vienīgais spēlētājs, kurš piedalījās arī Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs 2016. gadā.

Tāpat ESPN ziņo, ka trešdien spēlēt ASV izlasē piekrituši arī Zeks Lavīns (Čikāgas "Bulls") un Džerami Grants (Detroitas "Pistons"). Durenta komandas biedram Džeimsam Hārdenam augšstilba muskuļa savainojuma dēļ turnīrs ies secen.

Olimpiskajās spēlēs pirmo reizi piedalīsies Bredlijs Bīls (Vašingtonas "Wizards"), Damjans Lilards (Portlendas "Trail Blazers"), Bems Adebajo (Maiami "Heat"), Džeisons Teitams (Bostonas "Celtics") un Dreimonds Grīns (Goldensteitas "Warriors").

Tāpat ASV izlasē iekļauts Kevins Lavs (Klīvlendas "Cavaliers"), kurš olimpiskajās spēlēs 2012.gadā izcīnīja zeltu.

Tokijā ASV valstsvienības rindās būs redzami arī izslēgšanas spēļu konferenču finālisti Devins Bukers (Fīniksas "Suns"), Kriss Midltons un Džrū Holidejs (abi - Milvoki "Bucks").

NBA fināls paredzēts 22. jūlijā, bet ASV izlase savu pirmo maču pret Franciju Tokijā aizvadīs 25. jūlijā.

ASV izlases rīkotājdirektors Džerijs Kolandželo sarunā ar ESPN atklāja, ka Bukers, Midltons un Holidejs piekrituši uz Tokiju doties ar privāto lidmašīnu, lai savlaicīgi ierastos uz pirmo maču.

4. jūlijā Lasvegasā ASV izlases basketbolisti pulcēsies vienkopus, lai sāktu gatavošanos olimpiskajām spēlēm. Plānots, ka pirms lidojuma uz Tokiju, komanda arī aizvadīs pārbaudes spēles.

Tokijas olimpiskās spēles bez ārzemju līdzjutēju klātbūtnes notiks no 23.jūlija līdz 8. augustam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu