Marcinkēviča iekļūst ITF Klostersas W-25 turnīra pusfinālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Diāna Marcinkēviča
Diāna Marcinkēviča Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas tenisiste Diāna Marcinkēviča piektdien, 25. jūnijā, Šveicē sasniedza Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Klostersas W-25 turnīra pusfinālu.

Marcinkēviča (WTA 303.), kura šajā turnīrā izlikta ar septīto numuru, ceturtdaļfināla pirmajā setā bija vadībā ar 5-4, pretiniecei, ar ceturto numuru izliktajai čehietei Jesikai Malečkovai (WTA 285.) izstājoties no cīņas.

Pusfināla sasniegšana Marcinkēvičai dod 25 WTA ranga punktus.

Marcinkēviča no pirmās kārtas bija brīva, otrajā viņa ar rezultātu 6-4, 6-3 apspēlēja šveicieti Valentīnu Rīzeri (WTA 589.), bet trešajā kārtā ar 4-6, 6-4, 6-0 uzveica Lizu Pigato no Itālijas (WTA 501.).

Marcinkēviča šajā turnīrā piedalījās arī dubultspēlēs, kur kopā ar krievieti Annu Morginu bija izliktas ar ceturto numuru.

Sestdien viņas pusfināla mačā ar rezultātu 4-6, 4-6 cieta zaudējumu pret šveicieti Ženiju Dērstu un polieti Veroniku Falkovsku.

Viņas pirmajā kārtā ar rezultātu 6-1, 6-1 uzveica rīkotāju ielūgumu saņēmušās šveicietis Līviju Airoldi un Martinu Gemperli, bet ceturtdaļfinālā viņas ar 6-4, 6-4 uzvarēja amerikānieti Elaišu Boltoni un Jasmīni Monsuri no Francijas.

Pusfināla sasniegšana katrai no tenisistēm deva 18 WTA dubultspēļu ranga punktus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu