Bēdīgi slavenā Jefremova advokāts stāsta, kā aktierim sokas cietumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Aktiera Mihaila Jefremova advokāts Pjotrs Karkorins portālam "StarHit" atklāja, kā aktierim iet ieslodzījuma vietā un iezīmēja situāciju par zvaigznes mentālās veselības problēmām.

Advokāts norādīja, ka Jefremovs, atrodoties cietumā, ir kļuvis daudz nopietnāks un pār viņu gulstas "grēku nožēlas" slogs.

"Kad mēs runājam par negadījuma sekām, viņam ir grūti par to runāt. Es domāju, ka ir daudz pozitīvu izmaiņu.

Es neesmu ārsts, bet redzu, ka arī viņa alkas pēc alkohola ir pazudušas. Alkohola atkarība vairs neietekmē viņa psiholoģisko stāvokli.

Viņš ir zaudējis svaru, jā, bet tas nav slikti. Mēs visi sapņojam zaudēt lieko svaru, taču viņam tas ir izdevies," sacīja advokāts.

Kas attiecas uz Mihaila garīgās veselības problēmām, advokāts norāda, ka tās var atrast ikvienā normālā cilvēkā. "Apelācijā patiešām teikts, ka viņam ir novirzes, pamatojoties uz alkoholismu utt. Bet tas notika tikai tad, negadījuma brīdī - šie secinājumi tika izdarīti ar tiesu psihiatrisko ekspertīzi.

Cilvēks, acīmredzot, ne visai adekvāti uztvēra savas rīcības sekas, kas nekādā veidā neatbrīvo viņu no atbildības."

Ir zināms, ka Jefremovs gatavojas tikties ar savu sievu Sofiju. Ilgākas vizītes ir atļautas reizi trīs mēnešos. "Protams, viņa dosies, tiklīdz saņems atļauju. Teritorijā ir īpaši dzīvokļi - viņi atņem viesim telefonu un trīs dienas tur var pavadīt divatā ar ieslodzīto," sacīja aktiera pārstāvis.

Advokāts uzsvēra, ka Sofija nekad nav bijusi vāja sieviete. "Viņa ir stipra, loģiski domājoša sieviete, kas liek viņu cienīt vēl vairāk. [..] Protams, Sofijas situācija ir grūta - viņa ir viena ar trim bērniem, viņus vajag audzināt. Viņa strādā vairākos darbos, ir pieprasīta šajā profesijā. Paldies Dievam. Tāpēc viņa nesūdzas. Es domāju, ka viņa piedalīsies apelācijā," rezumēja advokāts.

Atgādinām, krievu aktierim Mihailam Jefremovam pēc negadījuma, ko viņš izraisīja, būdams alkohola reibumā, piesprieda septiņus ar pusi gadus cietumā. Avārijas rezultātā gāja bojā furgona, kurā mākslinieks ar džipu ietriecās, vadītājs Sergejs Zaharovs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu