Timati dēla māte pagaidām nevēlas, lai atvase ilgstoši pavada laiku ar tēvu, esot prom no viņas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram / volkonskaya.reshetova

Lai gan repera Timati un modeles Anastasijas Rešetovas laulība ir šķirta, abus saista dēls Ratmirs. Šobrīd modele ir pārliecināta, ka mazo Ratmiru uz ilgu laiku šķirt no mammas ir pāragri, un viņa nav gatava ļaut dēlam doties līdzi ceļojumos ar tēvu.

Pagājušā gada septembrī modele Anastasija Rešetova paziņoja, ka izbeidz sešus gadus ilgās attiecības ar reperi Timati, kuru laikā pasaulē nāca abu atvase - dēls Ratmirs. Nesen sociālajos tīklos modele atzina, ka tikai tagad apzinās, cik grūti ir atrisināt jautājums ar bijušo, kas saistīti ar bērnu.

"Pilnīga problēmas apzināšanās atnāca tikai tagad, kad tiek saplānots atvaļinājums. No vienas puses, es ļoti priecājos, ka Ratmirs pavada laiku kopā ar tēvu - viņi viens pie otra ļoti pievelkas. Tomēr no otras puses, nevaru iedomāties, ka veselu mēnesi neredzēšu savu bērnu, bet viņš sauks un meklēs mani. Viņam pagaidām vēl neizdosies izskaidrot, kur ir mamma, kur viņa pazuda," stāsta Rešetova.

"Tāpēc ir grūti izdarīt izvēli: dot mazulim iespēju atpūsties kopā ar tēvu, tajā paša laikā atdalot viņu no mātes uz mēnesi, vai arī pašai ieplānot atpūtu, mierinot sevi ar domu, ka tad, kad Ratmirs kļūs nedaudz vecāks, viņš arī atpūtīsies pie sava tēva," savās pārdomās dalās modele.

Atgādinām, ka pēc pāra laulības šķiršanas reperis Timati pieņēma piedāvājumu piedalīties šovā "Vecpuisis". Šāds krievu zvaigznes lēmums izraisījis šoku ne tikai atbalstītāju vidū, bet arī bijušai līgavai Anastasijai. Kopš tā laika krievu mediji vēsta, ka abu savstarpējās attiecības kļuvušas saspringtas.

Neskatoties uz to, Timati vienmēr ir pievērsis lielu uzmanību mantinieku audzināšanai. Viņš regulāri satiek arī savu meitu Alisi, kas nāca pasaulē laulībā ar Aļonu Šiškovu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu