"Vai jūs mums dosiet alimentus, repa tētīt?" Morgenšternam uzklūp sieviete, kas viņam it kā dzemdējusi dēlu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Skandalozais reperis Morgenšterns kļuva par krievu dziedātāja Bastas šova "Вопрос ребром" viesi, kur atbildēja uz vairākiem provokatīviem jautājumiem, kas saistīti ar zvaigznes privāto dzīvi - atkarībām, sievietēm, mūziku un plāniem nākotnē.

Uz šovu ieradās meitene vārdā Vanita. Viņa krievu reperim uzdeva jautājumu, sakot, ka viņa un Morgenšterns ir nodarbojušies ar seksu aizliegto vielu reibumā. Turpinot sieviete vaicājusi: "Vai jūs mums dosiet alimentus, repa tētīt? Jums ir bērns. Mēs varam uztaisīt DNS testu."

Vanita studijā atrādīja arī bērna fotogrāfiju, piebilstot, ka attēlā redzamo puisēnu sauc "Kirjuška". Morgenšterns, sniedzot atbildi, saka:

"Ja tas ir mans bērns, esmu gatavs maksāt alimentus. DNS testu studijā. Es nepazīstu viņu."

Pēcāk sieviete uzrunāja arī repera mīļoto Dilāru: "Dilāra, vai tu viņam parādīji ziņas par krāpšanu? Tu taču skatījies manus storijus." Uz ko Dilāra atbildēja: "Kas tu tāda vispār esi?"

"Es nekad neliktu dzimumlocekli sievietē, kura tik slikti repo. Bērna seja ir apaļa, nevis kvadrātveida. Jūs mani mānāt. Paldies par jautrību," secināja reperis.

"Nedrīkst pret bērniem izturēties tā, kā mēdz izturēties pret lietām. Tas ir cits cilvēks, viņš jums nepieder. Nevajag iedzīt viņam galvā savu nostāju. Vajag būt labākajam draugam, jānodrošina ērti dzīvošanas apstākļi. Un viņam pašam jāsaprot dzīve. Jūs viņu vienkārši vadāt. Pēc savas pieredzes. Bet neveidojiet kopiju. Jums ir jāuzklausa," stāsta reperis.

"Vai es varētu laist bērnu pasaulē? Man patīk anarhijas princips. Dzīvo tā, kā vēlies, dari, ko vēlies, bet nevienam netraucē. Lai tas neietekmētu kāda cita brīvību un jūtas. Pārnēsā tikai pozitīvo. Viss negatīvais tāpat atgriežas. Nebaidies kļūdīties."

Uzsākot sarunu par mīlestību, Morgenšterns dalās pārdomās: "Es mēdzu domāt, kāpēc precēties? Tas ir solījums valstij, ka jūs mīlēsiet cilvēku. Bet mēs runājām un nolēmām, ka mums tas tiešām ir vajadzīgs. Mums būs jāprecas."

Atgādinām, ka vēl nesen Morgenšterns paziņoja sekotājiem priecīgu vēsti - repera mīļotā Dilāra bildināja krievu zvaigzni.

Pilnu interviju ar Morgenšternu iespējams noskatīties šeit!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu