Nikolajs Puzikovs ieguvis bakalaura grādu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/Nikolajs Puzikovs

Policists Nikolajs Puzikovs no Ogres, kuru plašāka sabiedrība pazīst kā "dziedošo policistu", sociālajā vietnē "Facebook" atklājis, ka 29. jūnijā Latvijas Universitātē saņēmis bakalaura diplomu jurisprudencē.

Bakalaura diploma saņemšanas brīdī Nikolaju Puzikovu sveic gan ģimene – vecāki Ilze un Vladimirs, gan arī brāļi Oļegs un Jānis. Tāpat arī draugu pulks.

Dziedošā policista mamma Ilze Puzikova savā "Facebook" profilā neslēpj gandarījumu par dēla paveikto: "Lepojos! Dēls piepilda mammas sapni, kas man palika tikai sapnis..."

Savukārt pats absolvents, publiskojot izlaiduma fotogrāfijas sociālajā vietnē, vēsta, ka laiks doties pretī jauniem sasniegumiem!

Jāpiebilst, ka plašāku atpazīstamību Nikolajs Puzikovs, kas ikdienā pilda policista darba pienākumus, ieguva 2009. gadā, piedaloties LNT šovā "O!Kartes akadēmija", kur viņš ierindojās 3. vietā. Tobrīd Nikolajs bija daudzu meiteņu un pusaudžu favorīts. 2011. gada janvārī viņš piedzīvoja īstu "zvaigžņu stundu", kad Nikolaja Puzikova izpildītā dziesma ''Dievs Tevi Mīl'', saņēma Latvijas Radio 2 "Muzikālās Bankas 2010" visvērtīgākās dziesmas titulu.

Beidzamos gados Nikolajs Puzikovs gan muzicē, gan debitējis kā aktieris, kā arī uzrauga kārtību Valsts policijas rindās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu