"Naktī nomiru 17 reizes." Dziedātājas MakSim videoklipu producenta pēdējie ieraksti sociālajos tīklos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas plašsaziņas līdzekļi ziņo, ka dziedātājas MakSim komandu pārņēmis Covid-19. Pati zvaigzne šobrīd ir mākslīgajā komā. Popzvaigznes režisore atrodas slimnīcā, un nesen kļuva zināms, ka slimnīcā gājis bojā videoklipu producents Vadims Šatrovs, kurš neilgi pirms nāves publicējis vairākus ierakstus vietnē "Facebook".

45 gadus vecs vīrietis pavisam nesen nonāca slimnīcā ar 55% plaušu bojājumiem un apstiprinātu koronavīrusu.

Vadims Šatrovs pirms nāves savā vietnes "Facebook" profilā publicējis vairākus ierakstus. 22. jūnijā vīrietis rakstīja, ka ir "cīņas par dzīvību un nāvi sākumā".

Režisors solīja uzsākt jaunu dzīvi, ja viņš izdzīvos.

Nākamajā dienā Šatrovs rakstīja, ka naktī bijusi sajūta, ka viņš "nomiris 17 reizes". Viņš atzina, ka juta sevi pametot ķermeni, bet, kad atgriezies, izplūdis asarās.

"Katra nāve bija kā dziļš miegs," rakstīja Šatrovs.

Atgādinām, ka publiski par Šatrova nāvi paziņoja viņa sieva Žanna Karabaļajeva.

"Šodien no rīta mans vīrs Vadims nomira. Plaušu bojājumi bija 55%. Draugi, es esmu man nesaprotamā situācijā... Kovids ieradās manā ģimenē un atņēma man un Sofijai Vadimu! Es nekad neesmu bijusi tādā situācijā manā dzīvē," teikusi Žanna.

45 gadus vecais Vadims Šatrovs bija pazīstams ar savu darbu mūzikas videoklipu veidošanā, fotogrāfijas un mūzikas disku dizaina jomā. Viņš sadarbojās ar tādām zvaigznēm kā Dima Bilans, Jurijs Ševčuks, Boriss Grebenščikovs un citi.

Šatrova pēdējais veikums ir dziedātājas MakSim klips dziesmai "Paldies". Ir zināms, ka Vadims tika hospitalizēts ar Covid-19 ilgi pirms dziedātājas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu