Ja tavam "gailītim" būtu acis... Internetā iespējams iegādāties kameru, kas iemūžina vēl nebijušus leņķus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Interneta tirdzniecības uzņēmuma "Amazon" internetveikalā ir iespējams iegādāties teju visu, ko sirds kāro. Nu katram ir iespējams kļūt par unikālas kameras īpašnieku, ar kuru iespējams uzņemt vēl nebijuša satura videoklipus. 

Vai atceraties videoklipu, kurā suns, kuram "GoPro" kamera piestiprināta pie muguras, nepacietīgi skrien okeāna virzienā? Ja esat piemirsuši, tad noskatieties vēlreiz!

Tagad iedomājieties šādu videoklipu, tikai suņa vietā ir dzimumloceklis, un "GoPro" kamera ir piestiprināta nevis pie suņa muguras, bet ap dzimumlocekli.

Tā ir "Cock Cam", kas ir pasaulē pirmā gredzenveida dzimumloceklim piestiprināmā kamera, kuru radījusi Lielbritānijā bāzēta seksa rotaļlietu kompānija "Julz".

"Cock Cam" ir revolucionāra seksa rotaļlieta, kas ļauj ierakstīt visus erotiskos mirkļus vēl neredzētos leņķos, saglabāt un skatīt videoklipus savā mobilajā ierīcē, izmantojot drošo mobilo lietotni.

Tas maksā 159,95 ASV dolārus (135 eiro), un tajā var ierakstīt video infrasarkanajā nakts redzamībā un HD video kvalitātē. Tajā ietilpst 90 minūšu garš video.

"Visi kadri tiek glabāti tieši jūsu mobilajā ierīcē. Jūsu uzņemtie kadri nekad netiek saglabāti lietotnē, lietotne tiek izmantota, lai darbinātu kameru. Dati netiek glabāti lietotnē vai nevienā mākoņa krātuvē," rakstīts "Julz" oficiālajā mājaslapā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu