"Tā tas viss arī palika, gaisā karājoties..." Jānis Kalniņš stāsta par došanos prom no KHL

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jānis Kalniņš
Jānis Kalniņš Foto: Guntis Lazdāns/LHF

Latvijas vārtsargs Jānis Kalniņš sarunā ar portālu TVNET atklāja, ka viņš jau bijis ļoti tuvu līgumam ar kādu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu, tomēr viss pēdējā mirklī nogājis greizi.

Jānis Kalniņš aizvadītajā sezonā pārstāvēja KHL vienību Helsinku "Jokeriti", bet pēc sezonas noslēgšanās vārtsarga un kluba ceļi šķīrās.

Pats Kalniņš sarunā ar TVNET žurnālistu Mārtiņu Kļavenieku atklāja, ka bijis ļoti tuvu karjeras turpinājumam KHL, tomēr pēdējā mirklī apstākļi mainījušies. Interese par viņu bijusi no daudzām komandām, bet reāli līgumu piedāvāt gatava bijusi tikai viens klubs.

"Interesants stāsts. Neteikšu, kura komanda, jo tas vairs nav tik būtiski. Viss jau bija novests līdz galam, atlika vien parakstīt līgumu. Tā tas viss arī palika, gaisā karājoties. Komanda veica maiņas darījumu, mana vieta jau bija aizņemta. Tas bija pārsteigums gan man, gan aģentam," sacīja Kalniņš.

Vārtsargs karjeru turpinās Zviedrijas augstākās hokeja līgas klubā Vekšes "Lakers". Kā atklāja pats hokejists, viņš komandā būšot pirmais numurs un sagaida, ka cīnīsies par čempiona titulu.

Kalniņš pēdējās piecas sezonas spēlēja KHL. Vispirms divas sezonas Rīgas "Dinamo" rindās, bet tad trīs "Jokerit" sastāvā. KHL viņš kopumā aizvadīja 188 mačus, vidēji spēlē zaudējot 2,29 ripas un atvairot 92% pretinieku metienu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu