Ginta Valdmaņa jaunā sieviņa pastāsta par skaisto kāzu dienu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

8. jūlijā fitnesa treneris Gints Valdmanis mija gredzenus ar gaidāmā bērniņa māti, fitnesa treneri un uztura speciālisti Jekaterinu Sidorovu. Nu pāris žurnālam "Privātā Dzīve" pastāstīja sīkāk par skaisto notikumu!

"Tā ir mūsu diena, tāpēc, pirmkārt, rīkojām svinības sev – vēlējāmies intimitāti, izjust visas emocijas, izbaudīt šo notikumu no sirds, nevis satraukties, vai ar viesiem un pasākuma norisi viss ir kārtībā. Un mums tas izdevās," "PDz" stāsta Jekaterina.

Fitnesa treneru kāzās piedalījās tikai liecinieki un kāzām pāris izvēlējās īpašu datumu – 8. jūliju, jo šis skaitlis simbolizē bezgalību. Kāzas pāris svinēja Liepupes muižā.

"Ļoti priecājos par savu jauno statusu, jo vairs neesmu tikai draudzene. Sieva – tas jau ir nopietni! Jūtās gan nekas nav mainījies – mīlu Gintu tikpat stipri," saka Jekaterina.

Pēc kāzām Jekaterina pieņēma vīra uzvārdu, kļūstot par Jekaterinu Valdmani.

Valdmanis, viesojoties 360TV raidījumā "Pasaki to skaļi", par vēlmi apprecēties ar gaidāmā bērniņa māti, izteicās šādi: "Es šajā ziņā esmu vecmodīgs. (..) Tu uzņemies saistības, tu uzņemies atbildību, tu esi vīrietis! Nevis tu esi puika, kas te kaut ko kopā... Kāpēc gan nebildināt? Kāpēc neapprecēties? Tu bildini, tu apprecies, tad ir bērns..."

Kā zināms, Gints un Jekaterina sāka romantiskas attiecības pērnā gada nogalē un jau šā gada augustā abi kļūs par vecākiem.

Vairāk par abu skaisto notikumu lasi žurnāla "Privātā Dzīve" jaunākajā izdevumā!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gints Valdmanis. ⚓️ (@gintsvaldmanis)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu