Brīvdienās Ventspilī pulcēsies ap 3000 motociklistu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Majestic Lukas/Unsplash

Sestdien, 17. jūlijā, Ventspils ielās sabrauks ap 3000 motociklu, lai piedalītos motobraucēju pasākumā "Kurland Bike Meet 2021", informē Ventspils Kultūras centra sabiedrisko attiecību speciāliste Agnese Koponāne.

Šogad parādes brauciens sāksies plkst. 15 no Vasarnīcu ielas, tālāk virzoties pa Lielo prospektu, Rūpniecības ielu, pāri Apvediltam uz Fabrikas ielu, Kustes dambi, Embūtes ielu, pa Celtnieku, Talsu un Lidotāju ielām izbraucot pilsētas labo krastu. Atpakaļceļā brauciens vedīs pāri Ventas tiltam, tālāk virzoties pa Sarkanmuižas dambi, Lauku un Kuldīgas ielām, līdz pat Jūras ielai un noslēgsies Ostas ielā, stāstīja Koponāne.

Viņa informēja, ka motobraucēju parādes stāšanās laikā no plkst. 14 līdz 15 tiks slēgta transporta kustība Vasarnīcu ielā no Aizsaules ielas līdz Inženieru ielai, savukārt, parādes vajadzībām satiksmei tiks slēgta Ostas iela posmā no Lielās ielas līdz Pils ielai no plkst. 15 līdz 17. Parādes brauciena laikā no plkst. 15 līdz 16 būs īslaicīgi satiksmes ierobežojumi, traucēta sabiedriskā transporta kustība un iespējama maršrutu autobusu kavēšanās.

Piejūras kempingā plkst. 17 notiks motokluba "MCC Curonians" demonstrācijas "Karstā riepa". Vakara daļā kempingā uzstāsies "Billy B & His Sonic Rockets", muzicēs arī apvienība "The Rolltones".

Vērojot parādes braucienu, apmeklējot Piejūras kempingu, kā arī citas vietas, organizatori aicina iedzīvotājus būt atbildīgiem un ievērot valstī noteiktos ierobežojumus un rekomendācijas, lai ierobežotu Covid-19 izplatību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu