FOTO Vizuālas pārvērtības! Samanta Tīna atbrīvojusies no garajām bizītēm (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pēc dalības "Eirovīzijas" dziesmu konkursā Samanta Tīna nolēma kardināli mainīt savu imidžu. Viņas galvu rotāja blondas āfrikāņu stila bizītes. Nu dziedātāja atgriezusies pie iepriekšējā matu sakārtojuma.

Vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos Samanta Tīna dokumentēja bizīšu atpīšanas procesu. Sākumā dziedātāja dienu iepriekš mājas apstākļos bizītes nogriezusi, lai nākamajā dienā dotos pie speciālista tās atpīt.

Foto: Ekrānuzņēmums no Instagram video/samantatina
Foto: instagram/samantatina

"Nepilnā stundā mēs izpinām bizītes ārā, tagad esmu sprogainīte. Tas vēl nav viss, tagad ir jāizķemmē saknītes, un saka, ka tas esot visilgāk. Man viss pagaidām patīk! Galva tik viegla!" "Instagram" īsajos stāsiņos teica dziedātāja.

Foto: Ekrānuzņēmums no Instagram video/samantatina

Pēc sakņu izķemmēšanas Samantas Tīnas galvu rotāja blondi, pēc skata smalki gofrēti mati. Lai arī dziedātāja atzīst, ka šāds matu sakārtojums arī viņai iet pie sirds, tomēr nākamais solis ir doties pie friziera, kurš matus ieveidos jau iepriekšējā formā.  

Foto: Ekrānuzņēmums no Instagram video/samantatina

Atgādinām, ka pēc bizīšu matu sakārtojuma izveidošanas Samanta Tīna saņēma daudzus pārmetumus. 

"Tas viss, ko es "Eirovīzijas" gatavošanās laikā saņēmu, un arī tagad - pēc "Eirovīzijas"... Protams, ka ir tās negācijas! Jūs domājat, ka es par savām bizēm arī šobrīd nesaņemu negācijas? Ūdeni dzert es nevaru, bizītes taisīt es nevaru, publiski izteikt savu viedokli es nevaru, bet visi citi var mums izteikt viedokli trīsstāvīgos vārdos..." sacīja dziedātāja.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu