Samanta Tīna neizpratnē, ieraugot sevi Baltkrievijas festivāla "Slāvu bazārs" mājaslapā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Samanta Tīna
Samanta Tīna Foto: Zane Bitere/LETA

Neizpratni radījis starptautiskā mākslas festivāla "Slāvu bazārs", kas norisinās Baltkrievijā un apvieno mūziķus no dažādām valstīm, mājaslapā ievietotā informācija, ka festivālā piedalīsies Samanta Tīna. 

"Caur mākslu - uz mieru un savstarpēju sapratni!" - tā skan šī festivāla devīze. 

"Starptautiskais mākslas festivāls, kā to sāka saukt šajā gadā, ir kļuvis par svarīgu valsts notikumu un ir saņēmis efektīvu valsts prezidenta Aleksandra Lukašenko un valdības atbalstu," vēstīts festivāla mājaslapā.

Baltkrievijas prezidents Aleksandrs Lukašenko katru gadu personīgi paziņo par festivāla atklāšanu.

2001. gadā "Slāvu bazārs" kļuva par trīs valstu - Baltkrievijas, Krievijas un Ukrainas - prezidentu tikšanās vietu.

Festivāla oficiālajā mājaslapā lasāms, ka starp Latvijas pārstāvjiem ir arī dziedātāja Samanta Tīna.

Tīna šādu informāciju noliedz, sakot: "Ir parādījusies informācija, ka es braukšu koncertēt uz Baltkrieviju. Tās ir absolūtākās muļķības. Mani nav neviens uzrunājis, es to neesmu plānojusi. Es to neatbalstu, ņemot vērā šī brīža situāciju. Kāpēc tā ir atgadījies? Jo mana bilde ir ievietota viņu mājaslapā starp dalībniekiem, kuri ir piedalījušies šajā festivālā. Es piedalījos 2012. gadā. Šobrīd cenšos sazināties, lai šī bilde tiktu izņemta, jo es uz turieni neplānoju braukt. Arī šī gada pārstāve, kas bija plānojusi pārstāvēt valsti, ir atteikusies no dalības, tādā veidā paužot savu attieksmi. Es viņu atbalstu un ieteiktu jums darīt tieši tāpat."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu