Zināms, kad nākamo cīņu aizvadīs pasaules karatē čempions Edgars Skrīvers (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Edgars Skrīvers
Edgars Skrīvers Foto: No personīgā arhīva

Kļuvis zināms, kad savu nākamo cīņu "Karate Combat" organizācijas ietvaros aizvadīs vieglā svara pasaules čempions Edgars Skrīvers.

"Karate Combat" organizācijā cīņu šovi tiek iedalīti sezonās un jaunākā no tām skatītājiem sākās jau 1. jūlijā un turpināsies līdz pat septembrim.

Latviešu sportists Edgars Skrīvers cīņu aizvadīs 12. augustā, tiekoties ar brazīliešu karatistu Bruno Assi, kurš "Karate Combat" ietvaros četrās uzvarās ir izcīnījis tikpat panākumus, kamēr Skrīvera kontā šajā organizācijā ir trīs uzvaras tikpat dueļos.

"Būs ļoti interesanta cīņa starp diviem neuzvarētiem cīkstoņiem. Kāds to "nullīti" pazaudēs," sarunā ar "Apollo" sacīja pats cīkstonis.

Skrīvers un Assis cīnīsies par latvietim piederošo vieglā svara divīzijas (68 kilogrami) čempiona jostu. Iepriekš vieglā svara divīzija, kuras čempions joprojām ir Skrīvers, bija līdz 67 kilogramu svaram. Tagad tai pielikts klāt viens papildus kilograms.

"Es uzskatu, ka tā ir jauna divīzija. Cīņas sportā viens kilograms izsaka ļoti daudz. Manā uztverē tā ir jauna svara kategorija, tāpēc, ja es uzvarēšu šo cīņu, tad sanāk, ka es būšu divu svara kategoriju čempions," norādīja karatists.

Pilno sarunu ar Edgaru Skrīveru par gaidāmo cīņu, olimpiskā karatē ironiju un "Karate Combat" slavenajām "sejām" lasiet šeit jau svētdien, 18. jūlijā. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu