Baltezerā automašīna notriekusi gājēju. Sieviete mira notikumu vietā (13)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valsts policijas automašīna. Ilustratīvs attēls.
Valsts policijas automašīna. Ilustratīvs attēls. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Sestdien ap plkst.10.40 Ādažu novadā, Baltezerā automašīna uzbrauca gājējai, kura mira notikumu vietā.

 

Valsts policija ziņoja, ka ceļa satiksmes negadījums notika uz Tallinas šosejas. Pēc sākotnējās informācijas automašīnas "Volkswagen Golf" vadītāja uzbrauca gājējai. Valsts policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 97 ceļu satiksmes negadījumi, tā skaitā 25 ceļa satiksmes negadījumos bija cietušie. Kopumā aizvadītajā naktī cietis 41 cilvēks un viens gājis bojā. Tostarp cietušo skaitā ir četri gājēji un pieci velosipēdisti.

Sestdien ceļu satiksmes jomā pieņemti 489 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 248 par ātruma pārsniegšanu, 17 par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā, viens par automašīnas vadīšanu narkotisko vielu iespaidā un divi par agresīvu braukšanu.

Vakar vislielākais administratīvie pārkāpumi fiksēti Rīgas reģionā - 121 pārkāpums. Tai seko Zemgale, kurā fiksēti 103 administratīvie pārkāpumi, Vidzeme - 100, Kurzeme - 98 un Latgale - 67 pārkāpumi.

Savukārt pie stūres alkohola reibumā sēdās 17 šoferi, no kuriem viens bijis arī narkotisko vielu iespaidā. Visvairāk dzērumā pie stūres pieķerti Zemgales reģionā - kopumā pieķerti četri šoferi, no kuriem viens bija narkotisko vielu iespaidā. Četri šoferi reibumā fiksēti Latgalē, bet pa trīs šoferiem katrā reģionā fiksēti Rīgas reģionā, Vidzemē un Kurzemē.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu