Nikolajs Baskovs pēc aizdomām par inficēšanos ar Covid-19 skaidro savu šī brīža veselības stāvokli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

15. jūlijā Baltkrievijas pilsētā Vitebskā tika atklāts starptautiskais mūzikas un mākslas festivāls ”Slāvu Bazārs”. Atklāšanas vakarā bija paredzēts uzstāties Nikolajam Baskovam, taču dziedātāja veselības stāvokļa pasliktināšanās dēļ uzstāšanās nenotika. Nu dziedātājs skaidro savu šī brīža veselības stāvokli. 

Vietnē "Instagram" dziedātājs Nikolajs Baskovs publicēja ierakstu, kurā skaidroja savu šī brīža veselības stāvokli.

"Es vēlos pateikties visiem kolēģiem un faniem, kuri bija noraizējušies par manu labsajūtu. Paldies Dievam, viss ir kārtībā. Es atkal esmu spēka, enerģijas pilns, lai jūs iepriecinātu. Es esmu ļoti priecīgs, ka jūs man esat," rakstīja dziedātājs.

Atgādinām, ka mūziķis ieradās uz savas zvaigznes plāksnes atklāšanu Vitebskas centrā, taču tad nozuda. Dziedātājs neieradās ne tikai uz mēģinājumu, bet arī neuzstājās koncertā.

Vietnē "Instagram" dziedātājs paziņoja, ka saslimis, tāpēc nav spējis uzstāties.

"Tieši pirms 22 gadiem es pirmo reizi parādījos uz festivāla "Slāvu Bazārs" skatuves Vitebskā. Par lielu nožēlu, es šodien nevarēšu uzstāties atklāšanas ceremonijā straujas veselības pasliktināšanās un temperatūras dēļ. Es nevēlos pakļaut citus riskam. Rūpējieties par sevi un saviem mīļajiem. Paldies par sapratni!," vietnē "Instagram" rakstīja Baskovs.

Krievijas mediji ziņoja, ka aiz aizdomu pamata par koronavīrusu Baskovs izvēlējies neuzstāties.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu