Aktrise Rēzija Kalniņa deputātes amatā izturējusi tikai vienu sēdi (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rēzija Kalniņa
Rēzija Kalniņa Foto: Paula Čurkste/LETA

Dailes teātra aktrise, mūzikas un drāmas telpas "OratoriO" vadītāja Rēzija Kalniņa, kura tika ievēlēta Mārupes novada domē nesen notikušajās pašvaldību vēlēšanās, deputātes amatā izturējusi tikai vienu sēdi. 

Kā zināms, Kalniņa pārstāvēja Nacionālās apvienības sarakstu ar 12. numuru, un kļuva par vienu no trim deputātiem, kuru ievēlēja domē.

Taču, kā vēsta izdevums "Kas Jauns?", Kalniņa uzreiz pēc Mārupes novada domes jaunā sasaukuma pirmās sēdes 1. jūlijā iesniedza iesniegumu ar lūgumu atbrīvot viņu no deputāta pienākumu pildīšanas.

Komentējot savu atteikšanos no deputātes amata, Kalniņa izdevumam "Kas Jauns?" uzsver, ka visaugstāk vērtē kvalitatīvi paveiktu darbu.

"Saņemot vēlētāju uzticības dāvāto deputāta mandātu, izvērtēju šā brīža sava esošā darba un deputāta darba apjomu, kas novadu apvienošanas rezultātā šobrīd dubultosies, un nonācu nopietnas izvēles priekšā," norāda Kalniņa, uzsverot, ka aizvien darbojas Dailes teātrī, filmējas filmās un seriālos, kā arī ir "OratoriO" vadītāja. "Rodas ļoti pamatotas aizdomas par visu pienākumu kvalitatīvu un jēgpilnu apvienošanu."

Kalniņa "ar sirsnīgu vēlējumu – iedzīvināt novadā arī manis lolotās idejas" nodod savu mandātu tālāk, un ir pārliecināta, ka "mūsu sarakstā ir pietiekami profesionāli deputātu kandidāti ar pieredzi pašvaldības un sabiedriskajā darbā".

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu