Ekskluzīvi "Apollo.lv" ⟩ "Mīlestība nav pašsaprotama." Erotisko dižpārdokļu autore Karīna Račko ar vīru atzīmē devīto kāzu jubileju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Romantiski erotisko bestselleru autore Karīna Račko kopā ar vīru nedēļas nogalē atzīmēja savu devīto kāzu jubileju – porcelāna kāzas. Sociālajos tīklos rakstniece dalījās ar mirkļiem no luksusa glempinga "Ragnar Glamp" namiņa, kurā vīrs viņu pārsteidza ar krāšņu ziedu pušķi, šampanieti un uzkodām, un publicēja arī romantiskas kopbildes ar pārdomām par aizvadītajiem laulības gadiem.

"Varbūt izklausīsies mazliet ciniski, taču es uzskatu – saglabāt tieši to sajūtu, kas bija attiecību sākumposmā, nemaz nav iespējams," sarunā ar "Apollo" atklāj Karīna Račko.

"Attiecības mainās, un sajūtas mainās, cilvēki pēc gadiem vairs nav tie paši, kas stāvēja altāra priekšā. Tāpēc ir ļoti svarīgi mainīties un augt vienā virzienā, saglabājot kopīgu pasaules redzējumu un vērtības.

Piekrītu uzskatam, ka iemīlēšanās lidojuma laikā otru cilvēku mēs vēl nemaz nepazīstam un pat īsti neredzam – sākotnēji mēs attiecības veidojam ar savām ilūzijām un fantāzijām, nevis reālo partneri. Patiesu attiecību iezīme ir apzinātība – skaidri redzēt otrā to, kas viņš ir, pieņemt gan kopīgo, gan atšķirīgo, un papildināt trūkstošo ar to, kas savukārt ir tevī," par attiecībām aizdomājas rakstniece.

"Taču esmu pārliecināta, ka kaisli ir iespējams nepazaudēt arī ilgtermiņa attiecībās," uzsver Račko.

"Kaisli iededz neparedzamais, jaunatklājamais, tāpēc jābūt neatkarīgām, pašpietiekamām personībām, katram jārealizējas individuāli, lai saglabātu tiekšanos vienam pēc otra un telpu, kurā var notikt enerģijas apmaiņa. Uzskatu, ka pārim ir nepieciešams pavadīt laiku arī katram atsevišķi, lai varētu sailgoties.

Manuprāt, viena no veiksmīgu partnerattiecību atslēgām – neaizmirst, ka cilvēks tev līdzās nav pašsaprotams. Mīlestība nav pašsaprotama. Tā ir ārkārtīgi liela vērtība, ja blakus ir kāds, kurš rūpējas, ceļ, motivē, atbalsta un dara labāku," aizdomājas rakstniece.

Plānots, ka Karīnas Račko sestais erotiskais romāns iznāks septembrī, un jau augustā rakstniece sola atklāt tā nosaukumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu