"Es tikai pazemīgi stāvēju." Krievijā populārā latviešu izcelsmes aktrise Bļodāns atklāti par reizi, kad viņai seksuāli uzmācies slavens režisors

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijā populārā latviešu izcelsmes aktrise Evelīna Bļodāns (52) uzskata, ka viņas karjera varēja izvērsties citādi, ja viņa jaunībā būtu piekritusi intīmām attiecībām ar kādu ietekmīgu režisoru.

52 gadus vecā Evelīna Bļodāns esen intervijā Krievijas kanālā "Live" atklāja, kāpēc līdz šim mirklim klusējusi par savu pagātni. 

"Man bija astoņpadsmit ar pusi gadu. Es biju teātra institūta studente. Tajā laikā bija moderni aktieru noklausīšanos noturēt viesnīcā. Kāds ļoti slavens režisors, kura vārdu es neminēšu, mani uzaicināja uz noklausīšanos, uz galveno lomu filmā.

Es atnācu - nospēlēju ainu, pēc kuras režisors man teica, ka man ir daudz liekā svara un man vajag nedaudz notievēt. Šim uzdevumam viņš man deva 10 dienas. Es zaudēju piecus kilogramus un atgriezos uz tikšanos ar režisoru, kurš man lūdza parādīt, kas pa šo laiku izdarīts. Kad man teica, ka man jābūt apakšveļā, es uzreiz novilku drēbes, jo nedomāju neko ļaunu. 

Tad viņš pienāca pie manis un teica: "Nu, jā, viss ir kārtībā. Tagad pārsteidz mani!" Es nesapratu, kas man bija jādara. Viņš ar vienu roku paņēma manu krūti - es tikai pazemīgi stāvēju. Viņa roka sāka virzīties uz leju pa manu vēderu.

Protams, tajā brīdī es jau sapratu, kas notiek un aizbēgu no viesnīcas istabas. Pat neapģērbos! Nebija izvarošanas. Nebija agresīvas attieksmes pret mani, bet es esmu pārliecināta, ka milzīgs skaits meiteņu, kuras nonākušas šādās situācijās, piekāpjas vīriešiem. It īpaši, ja vīrietis ir ietekmīgāks un spēcīgāks par tevi gan pēc vecuma, gan pozīcijas. 

Bļodāns uzskata, ka tad, ja viņa toreiz tiktu paņemta lomai filmā, viņas liktenis būtu varējis izvērsties citādi: "Es varētu kļūt par nopietnu dramatisko aktrisi, bet es sapratu - ja es piekāpšos, es sabojāšu savu dvēseli." 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu