Pašmāju stilīgākie influenceri "iegriež ballīti" uz jumta (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Ceturtdien, 15. jūlijā, vienu no Rīgas jumtiem satricināja privāta vasaras ballīte, pulcējot pašmāju populārākos influencerus. 

Pasākuma namatēvs bija modes eksperts un influenceris Deniss Ševeļovs, kurš šajā vakarā svinēja savu dzimšanas dienu un saņēma daudz apsveikumus no klātesošajiem.

Starp pasākuma viesiem bija multimākslinieks un influenceris Kaspars Blūms-Blūmanis Miņins (Kašers), dziedātāja Samanta Tīna, jūtūberes un influenceres Evelīna Pārkere, Lota Ulmane, influencere Jana Bruka, influencere un recepšu grāmatu autore Anna Panna (Anna Birmane), influenceris un jūtūberis Rojs Rodžers Linkevičs, zīmola Nolo modes dizainere Viktorija Joniene, modes žurnāliste Anita Sedliņa, stiliste Jūlija Verbickaja un daudzi citi.

Viesi īpaši novērtēja arī pasākuma norises vietu – jumtu, kas bija iekārtots pludmales stilā ar ērtiem zviļņiem, zaļajiem augiem, saulessargiem un saulesbrillēm, ļaujot vēl labāk sajust ballītes relaksējošo gaisotni.

Pasākuma kulminācija bija enerģiskas "TikTok" dejas pirmizrāde, kurā ar entuziasmu iesaistījās liels skaits viesu, un horeogrāfiju atbilstoši pasaules "TikTok" tendencēm veidoja profesionālas horeogrāfes un dejotājas Linda Paulauska un Baiba Klints. Savukārt ballītes DJ lomā meistarīgi iejutās influencere un zīmola "Honeymoon High" dibinātāja Agnija Grigule.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu