Latviete Elīza Legzdiņa ierakstījusi dziesmu kopā ar Holivudas zvaigzni (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Londonā dzīvojošā latviešu dziedātāja un hiphopa izpildītāja Elīza Legzdiņa pagājušajā mēnesī laida klajā dziesmu un videoklipu, kas tapis kopā britu aktieri un reperi Idrisu Elbu.

Legzdiņa intervijā TVNET Grupas tiešsaistes žurnālam "Klik" pastāstīja par sadarbību ar Elbu.

Dziedātāju uzrunāja Elbas menedžeris, atsūtot dziesmas ideju. "Viņi teica: Mums vajag kādu, kurš nodzied "hook" [tulkojumā no angļu valodas "āķis", melodiskā līnija, kas pievērš klausīta uzmanību - red.]. Es dzirdēju Idrisa versiju.

Pirmkārt, es nodomāju, Idris Elba! Protams, ka es to darīšu! Otrkārt, es nezināju, ka viņš raksta mūziku. Treškārt, man bija viņam jāpalīdz!

Tad es viņam atsūtīju noslīpētu versiju tam, ko viņš vēlējās, lai nodziedu, plus, iedevu savu savu pantiņu. Tad viņš man atsūtīja balss ziņu:

"Ak dievs, tu izklausies kā Madonna 80. gados!" Es domāju, kad man būs 60, 70, 80 gadi – es to balss ziņu atcerēšos. Man Idriss Elba teica, ka es izklausījos kā Madonna! Tas nav slikts salīdzinājums. Es nezinu, vai tā ir taisnība, bet es pieņemšu to," ar sajūsmu atminas Elīza.

Vaicāta par sadarbību ar Elbu, viņa saka tikai to labāko. "Viņš ir ļoti mīļš, ļoti talantīgs, tikpat seksīgs un skaists un interesants, kā mēs visi domājam. Smieklīgākais bija tas, ka visi teica – O, Elīza, labs darbiņš! Bet lielākā daļa visu manu draugu mammas pārsteigumā teica - Idris Elba?! OMG! Es pat nevarēju iedomāties, cik daudzas mammas tas aizķers. Es esmu ļoti pateicīga, ka viņš man atļāva piedalīties. Strādāt ar cilvēku ar tādu lielu vārdu, tas palīdz visiem - cilvēkiem Latvijā, radiem, draugiem - saprast, ka es te nespēlējos. Tas ir pa īstam. Un tas ir tikai sākums."

Elba pasaulē pazīstams ar dalību seriālos "Noklausīšanās" (The Wire), "Luters" (Luther), "Ofiss" (The Office), kā arī redzams kinolentēs "Pacific Rim", "Kalns starp mums" (The Mountain Between Us), "Mollijas spēle" (Molly's Game), vairākās “Marvel” supervaroņu filmās un citur. Tāpat viņš ir pazīstams arī kā dīdžejs un uzstājas, izmantojot vārdu DJ Big Driis. Žurnāls "People" 2018. gadā Elbu atzina par pasaulē seksīgāko vīrieti.

Noskaties video!

Pilnu interviju ar Elīzu Legzdiņu lasi šeit!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu