VIDEO ⟩ Ķengaragā jaunieši ar nomas auto izraisa avāriju un bēg no notikuma vietas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Ķengaragā, Rušonu un Prūšu ielas krustojumā, jauniešu kompānija ar nomas automašīnu izraisīja avāriju un, ilgi nedomājot, metās bēgt. Dažus bēdzējus apkārtējo modrības dēļ likumsargiem izdevās aizturēt, taču šoferim izdevās izsprukt, taču, visticamāk, ne uz ilgu laiku, vēsta raidījums "Degpunktā".

Lielā ātrumā ar kaucošām riepām nomas elektroauto "Renault Zoe" 22. jūlija pusdienlaikā nespēja "izņemt" vienu no līkumiem Ķengaragā, uzbrauca apmalei un jau, inerces vadīts, ar pārsistām riepām pašļūca vēl vairākus metrus uz priekšu, līdz apstājās netālu no autobusa pieturas.

Visticamāk, jaunie vīrieši pieņēmuši lēmumu bēgt no avārijas vietas, jo redzēja, ka visapkārt ir desmitiem cilvēku, kuri viennozīmīgi sauks policiju. Nejaušie avārijas aculiecinieki tiešām sarosījās, un laimīgas sakritības dēļ netālu no Rušonu ielas brauca Ķengaraga iecirkņa patruļpolicijas ekipāža, kuru līdzcilvēki operatīvi sauca palīgā.

Likumsargi devās meklējumos un ātri vien aizturēja divus iespējamos "Renault" pasažierus. Kamēr uz adresi traucās ceļu policijas patruļa, aizturētie paaicināti apsēsties dienesta automašīnā. Paši jaunieši no komentāriem kameras priekšā atturējās, piebilstot, ka šodien tā jau pārdozējuši adrenalīnu.

Šobrīd tieši automašīnas vadītāju policistiem vēl nav izdevies noskaidrot, bet, ņemot vērā vairāku cilvēku liecības un to, ka avarējušais auto bija iznomāts uz konkrētu personu, atrast šoferi nebūs sarežģīti.

Jāsaka, ka šajā gadījumā bēdzējam, kurš vadīja "Renault" auto, būs jārēķinās ar sodu par negadījuma vietas atstāšanu, ka arī ar papildu sankcijām no auto nomas uzņēmuma un, protams, ar turpmākajām spēkrata remonta izmaksām.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu