"Kas ir Dievs? Tā ir izdoma." Rolands Priverts skarbi par ticību un narkotiku biznesu (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rolands Priverts
Rolands Priverts Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas slavenākais narkokurjers un par pašmāju kokaīna karali dēvētais Rolands Priverts, viesojoties repa apvienības "Singapūras satīns" mūziķa Jāņa Krīvēna veidotajā raidījumā "Pāļa bazars", atklāti skaidroja savas attiecības ar ticību un narkotiku situāciju pasaulē.

Platformas "YouTube" raidījumā "Pāļa bazars" jaunākajā sērijā viesojās narkokurjers Rolands Priverts, kuram vadītājs Jānis Krīvēns uzdeva vairākus jautājumus. Viens no tiem bija: "Vai tu tici Dievam?"

"Es ar humoru pieeju pie tā vārda "Dievs". Es neko no tā nesaprotu. Tiklīdz cilvēki sāk runāt par šo tēmu, nu beidziet muļķoties, beidziet stulbības runāt. Beidziet pieminēt kaut kādus abstraktus vārdus, kuriem nav nekāda sakara ar realitāti.

Kas ir Dievs? Tā ir izdoma.

Vēl to var, protams, nosaukt par kaut kādu netveramu spoku, vai vēl sazin ko. Cilvēki, esiet taču jēdzīgi un saprātīgi. Tā ir kaut kāda muļķošanās," sacīja Priverts.

Uz jautājumu, ja tu netici Dievam, tad kam tu tici, Priverts atbildēja viennozīmīgi. "Es ticu tam, ka cilvēks var kļūt labāks. Es neesmu ne labs, ne slikts, viss ir relatīvs," izteicās Priverts.

Runājot par narkotiku apkarošanas sistēmu pasaulē, Priverts uzskata, ka efektīvi būtu, ja naudu, kura tiek iegūta no narkotikām, tiktu izmantota izglītībā.

"No otras puses, ja narkotikas tiktu legalizētas, uzreiz nokristos cena un tās kļūtu pieejamas daudziem cilvēkiem, kuriem tās nav līdz šim bijušas pieejamas. Varētu būt tā, ka Latvijā ir divi veikali, kur narkotikas var iegādāties no 21 gada vecuma un visa šī iegūtā nauda tiktu izmantota cīņai pret neprātu - novirzīta izglītībai un sportam," sacīja Priverts.

Par "Pāļa bazara" mērķi izsakās veidotāji, ka "tas ir tas, ko tu dzen ar čomu virtuvē, aptuveni 4.00 no rīta, un jūs cilājat tādas svarīgas tēmas kā dzīve, politika, reliģija, filozofija, attiecības, bērnība un viss cits, kas nāk pār lūpu tikai pareizajā dvēseles stāvoklī. Tas ir pāļa bazars: stipri cilvēki un stipri dzērieni!"

Pilnu interviju ar Rolandu Privertu skaties ŠEIT!

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu