Makgregors internetā aizskar Nurmagomedova mirušo tēvu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

Konora Makgregora aktivitātes sociālo mediju kontos pirms un pēc zaudējuma Dastinam Porjē daudziem faniem ir radījušas izteiktas antipātijas pret īru cīkstoni. Ar savu nesenāko ierakstu, kuru viņš pēcāk izdzēsa, Makgregors pavisam noteikti neieguva jaunus atbalstītājus...

Makgregors 11. jūlijā cīņā pret Dastinu Porjē piedzīvoja zaudējumu ar tehnisko nokautu pēc tam, kad viņš pirmā raunda beigās iedzīvojās kājas lūzumā.

Jau oktagonā īrs draudēja miegā nogalināt Porjē un viņa ģimeni. Arī pēcāk savos sociālo mediju kontos viņš nāca klajā ar dažādām necienīgām replikām. Tomēr šoreiz īrs, visticamāk, necieņas ziņā ir pārspējis jebkuru no saviem iepriekš izteiktajiem aizvainojumiem.

Habibs Nurmagomedovs pēc Porjē uzvaras savā "Twitter" kontā rakstīja: "Labais allaž uzveic ļauno. Esmu ļoti priecīgs par Dastinu. Ceru, ka gada beigās tu dabūsi čempiona jostu."

Uz šādu "twitter" ierakstu Makgregors atbildēja ar "tvītu", ko pēcāk izdzēsa: "Labais ir Covid-19 un sliktais ir tēvs?"

Atgādinām, ka aizvadītā gada vasarā mūžībā devās MMA aprindās cienītais treneris un Habiba tēvs Abdulmanaps Nurmagomedovs. Dagestānas cīņas sporta patriarhs mira pēc covid-19 izraisītām komplikācijām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu