Kādi pārsteigumi sagaida katru Zodiaka zīmi 2021. gada nogalē? (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: ESB Professional/Shutterstock

Paaugstinājums darbā, pārmaiņas mīlas frontē un šķiršanās: astrologi atklāj, kādi pārsteigumi sagaida katras Zodiaka zīmes pārstāvjus līdz gada beigām.

Auns

Pirmajā pusgadā Auniem radās finansiālas problēmas, bet tagad viņiem beidzot veicas. Tiesa, sarunas par algu palielināšanu nevajadzētu sākt agrāk kā septembrī. Tagad ir īstais laiks ieguldīt. Piemēram, pērkot automašīnā vai nekustamajā īpašumā. Bet jums ir jāizvēlas uzmanīgi, jo šis pirkums nākotnē spēlēs nozīmīgu lomu.

Vērsis

Vērsi gaida vētrains pusgads - pilnu gan prieku, gan grūtību dažādās dzīves sfērās. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjus romantiskajā sfērā gaida šķērslis, kas jāpārvar, un darbā nāk lielas pārmaiņas - paaugstinājums, amata maiņa vai sava biznesa uzsākšana. Līdz gada beigām Vērsis varēs veiksmīgi pārvarēt visas krīzes, pats galvenais - paļauties uz sevi.

Dvīņi

Astrologi iesaka Dvīņiem neizdegt darbā, bet gan taupīt spēkus un deleģēt uzdevumus. Laiku pa laikam jums jāspēj uz lietām paskatīties nepiespiesti un nodot savas lietas padotajiem vai kolēģiem. Ietaupīto enerģiju var tērēt mīlas frontē. Jūsu dzīvē parādīsies cilvēks, kurš jūs iepriecinās.

Vēzis

2021. gada otrajā pusē Vēžu finansiālā situācija uzlabosies. Bet tajā pašā laikā būs grūtības attiecībās ar citiem, iespējami strīdi un šķiršanās. Jums jābūt pacietīgam un jāatrod mierinājums radošumā. Ja ar partneri nesapas, jums jāatceras, ka līdz ar ziemas iestāšanos attiecības uzlabosies.

Lauva

Rudenī Lauva satiks cilvēkus, kuri ilgi paliks dzīvē. Tajā pašā laikā nav ieteicams aizmirst par vecajiem draugiem, viņiem var būt nepieciešama palīdzība. Darbā gaidāma stabilitāte un iespēja doties greznās brīvdienās - netaupiet uz sevi, izdariet izvēli par labu jūrai.

Jaunava

Jaunavām ir jānovērš uzmanība no darba, kurā viņi jūtas ieslodzīti, un jāpārceļas uz radošo fāzi. Tikai šajā situācijā būs iespējams izvairīties no iekšējas krīzes. Nav svarīgi, ko jūs darāt: dziedat, gleznojat vai šujat. Galvenais ir tas, ka jūsu hobijs jūs iepriecina. Jauna aizraušanās novedīs pie rezultātiem, ar kuriem leposities.

Svari

Ja jums vēl nav pāris, tad zvaigznes jums sola tikšanos ar to, kuru redzat sapņos. Rudenī un ziemā Svari daudz laika veltīs ģimenei, kas radīs grūtības darbā. Šis periods būs nogurdinošs un grūts, taču, ja ķersieties pie lietas ar ierasto neatlaidību, tad līdz decembrim izdosies pārvarēt visus šķēršļus.

Skorpions

Gada otrā puse nesīs priecīgu un atbildīgu notikumu, tās var būt kāzas, pārcelšanās vai paaugstinājums. Arī cilvēks, kurš iepriekš jūs ietekmēja un pēc tam no dzīves pazuda, nu tajā atgriezīsies. Tikai jūs pats varat izlemt, vai vēlaties ielaist šo cilvēku savā dzīvē, bet, ja esat viens, tad zvaigznes iesaka jums apsvērt šo iespēju.

Strēlnieks

Šis ir ideāls laiks, lai Strēlnieks apgūtu jaunas prasmes. Varbūt jūs nolemjat iegūt citu izglītību vai mainīt savu profesiju. Līdz gada beigām jums jābūt uzmanīgam finanšu jautājumos. Personīgajā dzīvē oktobrī var rasties nemieri. Un Jaunajam gadam astrologi iesaka padomāt par brīvdienu ceļojumu.

Mežāzis

2021. gada otrā puse solās būt produktīva. Mežāžiem ieteicams nepalaist garām karjeras iespējas, pat ja viņi pēc tās nealkst. Ir nepieciešams apspriest algas pielikumu ar priekšniekiem, tiklīdz jūs iemirdzēsieties jaunā sabiedrībā. Nevilcinieties un speriet pirmo soli, lai satiktos, tas būs tieši jums vajadzīgais cilvēks.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem būs jāsaskaras ar lielām pārmaiņām viņu dzīvē. Atkarībā no attiecību statusa tā var būt bērna piedzimšana, laulība, saderināšanās, pārcelšanās uz citu pilsētu vai tikšanās ar mīlestību uz visu mūžu. Ja jūs sapņojat par dziesmu rakstīšanu vai sava biznesa uzsākšanu, tad 2021. gada otrā puse ir ideāls laiks, lai īstenotu savus vērienīgos plānus.

Zivis

Zivīm tuvākais laiks ir atbrīvošanās no visa nevajadzīgā. Zvaigznes iesaka pārtraukt toksiskas attiecības un izbeigt saziņu ar viltus draugiem. Astrologi saka, ka planētas veiksmīgi ierindojās, lai jūs varētu pāriet jaunā līmenī. Zivīm ir jāizrāda stingras gribas centieni, taču galu galā jūs gūsiet labumu: jūs iegūsit iekšēju brīvību un karjeras iespējas.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu