Kulta seriāla "Prison Break" zvaigzne sirsnīgā ierakstā atklāj, ka viņam ir autisms (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ventvorts Millers
Ventvorts Millers Foto: Shizuo Kambayashi/AP

Kulta seriāla "Prison Break" ("Izlaušanās") zvaigzne Ventvorts Millers (49) vietnē "Instagram" atklāja, ka viņam ir autisms. 

"Tāpat kā visiem, dzīve karantīnā man atņēma daudz ko. Bet klusumā/izolācijā es saņēmu negaidītas dāvanas. Šoruden aprit 1 gads, kopš man uzstādīta diagnozi. Es esmu pusmūža vīrietis. Man nav pieci gadi. Teiksim tā, ka tas bija šoks, bet ne pārsteigums. Es nezinu pietiekami daudz par autismu.

Šobrīd mans darbs ir izpratnes attīstīšana. Tas prasīs laiku. Tikmēr es nevēlos riskēt, ka pēkšņi sabiedriskajā telpā varētu būt skaļa, slikti informēta balss. Ja kāds ir ieinteresēts iedziļināties šajā tēmā, es jums parādīšu tos cilvēkus, kuri dalās pārdomātā un iedvesmojošā saturā sociālajos tīklos.

(...) Es arī gribu teikt paldies daudziem cilvēkiem, kuri gadu gaitā apzināti vai neapzināti man deva vietu būt, ļāva man pārvietoties pa pasauli tādā veidā, kāds man sagādāja prieku, neatkarīgi no tā, vai tas sagādāja prieku citiem. Šī man ir vēl viena dāvana," vietnē "Instagram" rakstīja aktieris.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu