Nemazgā bērnus? Mila Kunisa un Eštons Kačers šokē ar savas ģimenes paradumiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Eštons Kačers un Mila Kunisa
Eštons Kačers un Mila Kunisa Foto: Steve Jennings/AFP

Aktieru pāris Mila Kunisa un Eštons Kačers ir laimīgi divu bērnu vecāki. Pārim ir 6 gadus veca meita un 4 gadus vecs dēls. Laulātie nevilcinās dalīties ar detaļām par savu ģimenes dzīvi, lai gan daži pāra ieradumi šokējuši sabiedrību.

Nesen viesojoties kādā podkāstā, kad saruna ievirzījās bērnu higiēnas tēmā, vecāki atklāja, ka katru dienu nemazgā bērnus ar ziepēm.

Podkāsta vadītāju Moniku Padmanu šokēja aktieru atzīšanās: "Es nespēju noticēt, ka esmu mazākumā! Kurš jums iemācīja nemazgāties?" Viņa jautāja pēc tam, kad otrs podkāsta vadītājs Dakss Šepards piekrita, ka arī viņš ikdienā nelieto ziepes.

Kunisa nolēma komentēt savu nostāju, sakot, ka bērnībā viņas mājā nebija karstā ūdens, tāpēc viņai nebija iespējas katru dienu mazgāties dušā. Kļūstot par māti, aktrise savus ieradumus nemainīja: "Kad bērni bija pavisam mazi, es arī viņus katru dienu nemazgāju. Es nekad neesmu bijis tas vecāks, kurš mazgā jaundzimušos," sacīja Kunisa.

Eštons Kačers atbalstīja savu sievu: "Ja uz bērniem redzat netīrumus, tad viņi jāmazgā. Pretējā gadījumā tam nav jēgas. Pēc statistikas datiem, pārāk bieža mazuļu mazgāšana ar ziepēm var sausināt viņu ādu."

Saskaņā ar portāla "People" datiem Amerikas Dermatoloģijas asociācijas akadēmija uzskata, ka bērniem vecumā no 6 līdz 11 gadiem nav nepieciešams katru dienu mazgāties ar ziepēm, pietiek ar to, ka tas tiek darīts vismaz vienu vai divas reizes nedēļā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu