"Tas ir sauciens pēc palīdzības." Bijušais UFC čempions asi kritizē Makgregora pēdējā laika necienīgos izteikumus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: AP/Scanpix

Bijušais divu divīziju UFC čempions Daniels Kormjē savā jaunajā raidījumā "DC & RC" komentēja Konora Makgregora pēdējā laika izteikumus par citu cīkstoņu ģimenēm.

Makgregors pēdējā laikā savos izteikumos par citiem cīkstoņiem pārkāpj jebkādas robežas. Vispirms viņš, sēžot ar salauztu kāju pie oktagona malas Dastinam Porjē draudēja miegā nogalināt viņu un viņa ģimeni.

Šonedēļ īru cīkstonis sasniedza, iespējams, savu "trash talk" visu laiku zemāko līmeni, aizskarot Habiba Nurmagomedova mirušo tēvu.

Habibs Nurmagomedovs pēc Porjē uzvaras savā "Twitter" kontā rakstīja: "Labais allaž uzveic ļauno. Esmu ļoti priecīgs par Dastinu. Ceru, ka gada beigās tu dabūsi čempiona jostu."

Uz šādu "twitter" ierakstu Makgregors atbildēja ar "tvītu", ko pēcāk izdzēsa: "Labais ir Covid-19 un sliktais ir tēvs?"

Kormjē savā šovā atklāja, ka pēc šī incidenta viņš pat esot zvanījis savam draugam un treniņu biedram Nurmagomedovam: "Es saprotu, cik liela vērtība ir tam, ja spēj radīt šoku un likt cilvēkiem runāt. Bet šis aizgāja pārāk tālu. Es uzreiz pēc tam zvanīju Habibam, lai apvaicātos, kā viņš jūtas? Jo viņam nav neko darīt lietas labā."

Bijušais UFC čempions arī atklāja, ka Nurmagomedovu nekad neesot redzējis tik laimīgu kā dienā, kad viņam esot bijusi iespēja cīnīties pret Makgregoru: "Viņš tik ilgu laiku gribēja tikt pie Konora un viņu piekaut. Bet tagad viņš to nevar, jo vairāk nav profesionāls cīkstonis. Tagad viņam šis [aizvainojums] vienkārši ir "jānorij"."

Kormjē norādīja, ka, viņaprāt, Makgregoram esot nepieciešama psiholoģiska palīdzība: "Konors pilnībā pāršāva pāri strīpai. Man, ka situācijās, kad tiek pateikts kas tāds, tas ir sauciens pēc palīdzības. Konoram ir daudz nauda un slava, bet tagad mēs saprotam, ka kādam ir viņam jāpalīdz."

"Diemžēl kādam ir viņa prātu jānostāda pareizajā vietā," nobeigumā piebilda Kormjē.

Iepriekš UFC prezidents Deina Vaits lēsa, ka viņa organizācijas populārākais cīkstonis oktagonā varētu atgriezties pēc aptuveni gada. Savas karjeras laikā Makgregors ir izcīnījis 22 uzvaras, piedzīvojot sešus zaudējumus. Tiesa, pēdējās četrās cīņās īru superzvaigzne ir izcīnījis tikai vienu uzvaru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu