Apgāzies busiņš un iesprostoti pasažieri. Rīgā avārijas seku likvidēšanā iesaistās glābēji

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Photobank gallery/Shutterstock.com

Rīgā piektdien, 30. jūlijā, ap plkst. 9.00 no rīta, diviem spēkratiem saduroties, krustojuma vidū viens no tiem apgāzās uz sāna un tā salonā palika iesprostoti vairāki pasažieri, vēsta raidījums "Degpunktā". 

Kāds "Toyota" busiņa šoferis, kas no rīta veda trīs pasažierus pa Laimdotas ielu, krustojumā ar Aizkraukles ielu, neievēroja "dodiet ceļu" zīmi un šķērsoja ceļu citai vieglajai automašīnai. Sekoja pamatīgs blīkšķis un šķīda dzelži, bet busiņš apgāzās uz sānu.

Kopā ar mediķiem uz adresi traucās arī ugunsdzēsēji, jo salonā esošie saviem spēkiem no mašīnas izkļūt ārā – nevarēja.

Palaimējās, ka neviens nebija iespiests, to konstatēja glābēji. Šoreiz hidrauliskie instrumenti un citi rīki, kurus parasti izmanto cilvēku atbrīvošanai nebija vajadzīgi. Kad visi četri pasažieri sekmīgi atbrīvoti, visus apskatīja mediķi, taču secināts ka nevienam hospitalizācija nav nepieciešama.

"Toyota" busiņa vadītāja situācijas skaidrojums uzklausīts bez filmēšanas, vīrietis ja arī bija manāmi sarūgtināts, atzina – galvenais ka nav cietušo. Avārijas dēļ Aizkraukles ielā bija bloķēta automašīnu un sabiedriskā transporta kustība, taču ne uz ilgu laiku, satiksme pilnībā atbrīvota apmēram pēc pusstundas, kad ugunsdzēsēji uzlika "Toyota" atpakaļ uz riteņiem un nostūma to ceļa malā.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu