Ļaudis sociālajos tīklos spriež - kur palicis Kiviču pāra sunītis Čipsis? (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Ļaudis sociālajos tīklos uzdevuši jautājumu - kur palicis Kiviču pāra pagājušā gadā iepazītais ģimenes loceklis takšu šķirnes sunītis Čipsis?

Pagājušā gada 21. maijā Andris un Liene Kiviči nāca klajā ar ziņu, ka viņu ģimeni papildinājis suņuks, kuram dots vārds Čipsis. Kucēnam pat tika izveidots savs sociālo tīklu konts. 

Drīz pēc tam sociālajos tīklos plašu ažiotāžu izraisīja ieraksts Mazo dzīvnieku patversmes Jelgavā sociālajos tīklos, kurā ļaudis metās spriest, vai tur pieklīdušais taksis vārdā Čipsis nepieder Andrim Kivičam un viņa sievai Lienei. Tomēr patversme paziņoja, ka suns nav slavenā pāra mīlulis.

Pēdējo reizi paša pāra fotogrāfijās Čipsis parādījās šī gada ziemā un kucēna izveidotajā  "Instagram" profilā pēdējā fotogrāfija ievietota no pagājušā gada vasaras.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andris Kivičs (@andriskivics)

Nu ļaudis sociālajos tīklos atkārtoti uzdod jautājumu - kur tad palicis Čipsis? Diskusiju vietnē "Twitter" izraisīja Latvijas Radio 5 ētera balss Karmena Stepanova.

Pati Liene Kiviča vietnē "Instagram" atbildēja uz sekotāju jautājumiem, no kuriem daži interesējās par sen neredzēto sunīti. 

Portāls "Apollo.lv" centās sazināties ar Kivičiem, lai noskaidrotu Čipša likteni, taču skandalozais mūziķis atteicās sniegt jebkādu informāciju.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu