Joprojām tiek meklēts uzticamais Rīgas Zooloģiskā dārza "uzraugs" runcis Rūdis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Runcis Rūdis.
Runcis Rūdis. Foto: Rīgas Zooloģiskais dārzs

Kopš Jāņu brīvdienām pazudis ir Rīgas Zooloģiskā dārza galvenais uzraugs runcis Rūdis. Portāls "Apollo.lv" sazinājās ar Rīgas Zooloģisko dārzu, lai noskaidrotu, vai ir kādi jaunumi saistībā ar Rūda pazušanu.

Rīgas Zooloģiskais norādīja, ka joprojām jaunumu par runci Rūdi neesot.

"Pēc mūsu palīgā sauciena, atsaucās daudzi, par ko viņiem liels paldies! Taču atsūtītajās rudo kaķu bildēs nevarējām sazīmēt mūsu Rūdi. Bez tam daudzi dalījās ar saviem piedzīvojumiem, kas iemūžināti zoodārzā ar mūsu runci," portālam "Apollo.lv" norādīja Rīgas Zooloģiskais dārzs.

Jau ziņots, ka Rūdis pēdējo reizi manīts pie tramvaja pieturas netālu no zoodārza vārtiem.

Īpašās pazīmes – čipots, paprāvs, maigi sakot, ne visai slaids runcis, ruds ar baltu krūtažu. Apkārtnes kafejnīcās pazīstams kā uzstājīgs ņaudulis un nepieēdināms rīma. Mīļākais vaļasprieks – gulēšana pie zoodārza kasēm un uz tramvaja pieturas soliņa.

Savulaik Rūdi jau kāds bija aizvedis sev līdzi, taču viņš izbēga un nonāca dzīvnieku patversmē "Līči", kur ar skaļu ņaudēšanu sagaidīja zoodārza darbiniekus.

Saprotot cilvēku līdzjūtību un vēlmi dot mājas klaiņojošiem dzīvniekiem, zoodārza darbinieki tomēr cer tapt sadzirdēti un atkal redzēt rudo runci Rūdi slaistāmies pie zoodārza kasēm un majestātiski sargājot vārtus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu