"Nekad neesmu jutusies tik pazemota!" Stjuarte visas lidmašīnas priekšā nokauninājusi sievieti par nepiedienīga apģērba nēsāšanu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Vietnē "TikTok" kāda sieviete ievietoja videoklipu, kurā redzama raudam, jo stjuarte viņu visas lidmašīnas priekšā kauninājusi par nepiedienīga apģērba valkāšanu. 

Sierra Stedmana publicēja vietnē "TikTok" videoklipu sēriju, kuras pirmajā videoklipā skaidroja, ka stjuarte viņu pazemojusi un draudējusi sievietei ar izsēdināšanu no aviokompānijas "Alaska Air" lidmašīnas, jo viņa bijusi nepiedienīgi apģērbusies.

Nākamajā videoklipā Sierra parādīja, kas viņai bijis mugurā - melns sporta krūšturis, pelēks džemperis un balti šorti.

Pirmais viņas augšupielādētais video divu dienu laikā saņēma 5 miljonus skatījumu un saņēma vairāk nekā 1,4 miljonus atzīmju "patīk".

Komentāru sadaļā viņa piebilda: "Nekad neesmu jutusies tik pazemota, apkaunota, dusmīga un skumja. Kad es mēģināju iet prom no stjuartes, viņa turpināja kliegt un satvēra manu roku."

Pēc incidenta Sierras māte Šenona nosūtīja sūdzību aviokompānijai "Alaska Airlines".

Atbilde skanēja šādi: ""Alaska Airlines" cenšas sniegt saviem klientiem izcilus pakalpojumus. No jūsu stāsta redzams, ka mēs esam cietuši neveiksmi. Pret Jums un Jūsu meitu būtu jāizturas ar vislielāko cieņu, līdzjūtību un rūpību.

Ir patiesi sarūgtinoši dzirdēt, ka jūs abas tā nejutāties iekāpšanas un saskarsmes laikā ar mūsu stjuarti.

Mēs vēlamies jums apliecināt, ka mēs šos jautājumus uztveram ļoti nopietni un esam dalījušies jūsu bažās ar mūsu lidojumu vadības komandu, kas veiks iekšējo izmeklēšanu. Konfidencialitātes apsvērumu dēļ mēs nevarēsim atklāt nekādus secinājumus, bet varam jums garantēt, ka tas tiks pārskatīts."

@sierrasteadman

ive never felt more degraded, ashamed, embarrassed, angry or sad. F ALASKA AIRLINES!!!!!!! ##fyp

♬ yeastie girlz x tv girl - 🧝🏾‍♀️🌱
@sierrasteadman

Reply to @emma.el15 ##greenscreen

♬ romanticize that jealousy jealousy life - cynthia 🌟🦋
@sierrasteadman

Reply to @llilyyrose the email they wrote my mom..

♬ scarred - edits + more
Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu