Pirmo reizi pēc komā pavadīta mēneša dziedātāja MakSim sazinās ar savām meitām (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
MakSim
MakSim Foto: Foto: kozhevnikova_photo

Iepriekš plašsaziņas līdzekļos parādījās ziņas, ka dziedātāja MakSim pamodusies no mākslīgas komas. Nu sieviete jau pati ēd, sēž un sazinās ar savām meitām. 

Vairāk nekā mēnesi 38 gadus vecā MakSim pavadīja mākslīgi izveidotā komā. Dziedātāja tika ārstēta tā sauktajā ;"sarkanajā zonā", kurā ir izolēta no visiem, pat no tuvākajiem radiniekiem.

Kamēr MakSim atradās komā, viņas vecmāmiņa rūpējās par dziedātājas meitām - 12 gadus veco Aleksandru un 6 gadus veco Mariju. Meitenes nav redzējušas savu māti kopš jūnija vidus, taču beidzot viņām bija dota iespēja sazināties. Līdz šim saziņa starp mammu un meitām notiek, izmantojot video zvanu.

Sīkāku informāciju par MakSim stāvokli pastāstīja viņas PR vadītāja Jana Boguševska: "Viņa ir enerģiskā cīņas noskaņojumā, jūtas daudz labāk, ēd pati, tomēr līdz pilnīgai atveseļošanai vēl ir tālu."

Dziedātāja jau sākusi sēdēt gultā un pat lūgusi slimnīcas darbiniekiem atnest savu mīļāko gardumu - saldējumu.

"Viņai ir spēks, viņa var sēdēt pati, bet ārsti aizliedz viņai mēģināt staigāt - šis nav īstais laiks," sacīja Boguševska.

Atgādinām, ka dziedātāja MakSim 12. jūnijā tika hospitalizēta ar smagu pneimoniju. Pēc nedēļas viņa tika ievietota mākslīgā komā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu