"Kad precēsimies, gan par to uzzinās." Kaspars Saulietis un Sana Timma atkal kopā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Izdevuma "Klubs" augusta numurā hokejists Kaspars Saulietis atklāti skaidroja savas attiecības ar influenceri Sanu Timmu.

Runas par Saulieša un Timmas attiecībām uzplauka 2020. gada sākumā - neilgi pēc tam, kad tika šķirta hokejista laulība ar savu divu meitu mammu Katrīni Saulieti. Tiesa, pērnā gada nogalē Sana Timma paziņoja, ka abi ar Saulieti ir tikai draugi un nopietnas attiecības viņa nemeklē.

Nu Saulietis intervijā "Klubam" atklāj, ka abi atjaunojuši draudzību. "Mums bija pirmais attiecību posms, tad pašķīrāmies, bet tagad būvējam otro posmu. Mēs to pārāk neafišējam.

Kad precēsimies, gan par to uzzinās," tā sportists.

Tāpat viņš izteicās par atšķirībām pirmajās un otrajās attiecībās: "Pirmās attiecības tomēr ir rozā briļļu mīlestība. Tu mīli, neredzot mīnusus, un visu pieņem. Otrā mīlestība ir citāda. Pirmajās attiecībās kāda no pusēm tomēr pieder otram, un agri vai vēlu var pienākt krīze, kurā cilvēks saprot, ka ir dzīvojis otra dzīvi un beidzot arī pats grib attīstīties. Otrajās attiecībās partnerība ir izteiktāka – abi zina, kādas kļūdas pieļāvuši pirmajās attiecībās, un negrib tās pieļaut atkal."

Arī šīs ir Sanas Timmas otrās nopietnās attiecības - iepriekš viņa bija laulībā ar basketbolistu Jāni Timmu, un abiem ir kopīgs dēls.

Pilnu interviju ar Kasparu Saulieti lasiet žurnāla "Klubs" augusta numurā!

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu