Raidījums: Dzīvokļa nama iemītniekiem Rīgā nav glābiņa no kaimiņa lietām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: A-photographyy/shutterstock.

Pirms nepilna gada sašutuši bija rīdzinieki Maskavas ielā, kur viņu kaimiņš pagalmā bija izracis bedri. Tāpat gan pagalmā, gan koplietošanas telpā, gan viņa dzīvoklī krājušies atkritumi. Pēc raidījama "Bez Tabu" viesošanās par vīrieša rīcību uzzinājis arī sociālais dienests.

Pirms gada Modra kaimiņi bija satraukti par bedri, ko sirmgalvis bija izracis turpat netālu uz koplietošanas zemes. Iedzīvotāji bažījās, ka tajā kāds var iekrist un tikt traumēts. Modris bedrē bēra atkritumus, veidojot kompostu dārzam.

Konkrētajā adresē raidījums viesojies arī senāk, kad stāstīja par Modra aizraušanos ar pagraba koplietošanas telpu piepildīšanu ar atkritumiem. Šādi apstākļi pagrabā bija labvēlīgi grauzējiem, kas bija savairojušies un izlauza ceļu līdz dzīvokļiem.

Pagājušogad nama apsaimniekotājs informēja, ka grauzēju problēma atrisināta ar deratizāciju, tomēr sarežģītāk esot pierunāt kungu pašam savākt drazu no sava dzīvokļa, jo tas ir vīrieša īpašums.

Šobrīd bedre pie mājas ir aizbērta un vairs nevienu neapdraud.

Kaimiņi aizvien sastopas, ka Modris savas mantas uzglabā kāpņu telpā un pagrabā.

"Sociālais darbinieks bija aizbraucis pie Modra kunga vairākas reizes. Centās sadarboties, bet parasti sadarbība grūti vedas. Arī Modris no sadarbības ar Sociālo dienestu kategoriski atteicās,

lai gan tika izskaidrots, kādu palīdzību var saņemt," Rīgas domes Labklājības departamenta pārstāve Lita Brice.

Video: Raidījuma "Bez Tabu" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu