Durants noslēdz jaunu ilgtermiņa līgumu ar Bruklinas "Nets"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) superzvaigzne Kevins Durants oficiāli pagarinājis līgumu ar Bruklinas "Nets" komandu, informē klubs.

Komanda neatklāj darījuma detaļas, bet iepriekš tika ziņots, ka abas puses vienojušās par jaunu četru gadu līgumu 198 miljonu ASV dolāru vērtībā, kas stāsies spēkā pēc nākamās sezonas. Durants NBA nopelnījis vairāk nekā 306 miljonus ASV dolāru, bet pēc jaunā līguma viņa ienākumi no basketbola pārsniegs pusmiljardu dolāru.

Durants "Nets" rindas papildināja 2019.gada vasarā pēc četru gadu 164 miljonu ASV dolāru vērta līguma noslēgšanas ar Goldensteitas "Warriors" komandu, kuras sastāvā kļuva par divkārtēju NBA čempionu un finālsērijas vērtīgāko spēlētāju. Pirms tam viņš 2018./2019.gada finālsērijas piektajā spēlē pārrāva labās kājas Ahilleja cīpslu, kā dēļ izlaida turpmākos 18 mēnešus, tajā skaitā arī sekojošo sezonu.

Iepriekšējā sezonā Durants atgriezās laukumā, kur vidēji vienā mačā guva 26,9 punktus, izcīnīja 7,1 atlēkušo bumbu un atdeva 5,6 rezultatīvas piespēles. Viņš laboja karjeras rekordus precīzajos metienos no spēles (53,7%) un tālmetienos (45%). Izslēgšanas turnīrā viņam krietni ražīgāks sniegums - vidēji 34,3 punkti un 9,3 atlēkušās bumbas.

"Warriors" rindās Durants pavadīja trīs sezonas, bet pirms tam no 2007. līdz 2016.gadam spēlēja Oklahomasitijas "Thunder" (viņa pirmajā sezonā - Sietlas "SuperSonics"). 

Šajā starpsezonā ar "Nets" līgumus varētu parakstīt arī Džeimss Hārdens un Kairijs Ērvings.

Zvaigžņotā "Nets" iepriekšējā sezonā apstājās Rietumu konferences pusfinālā, atzīstot nākamās čempiones Milvoki "Bucks" pārākumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu