VIDEO ⟩ Rīgā tirdzniecības centra pazemes stāvlaukumā sarīkota pamatīga nakts ballīte; policijai darba netrūka (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Rīgā kārtējo reizi kāda tirdzniecības centra pazemes stāvlaukumā konstatēta pulcēšanās uz nakts ballīti, taču šoreiz Valsts policija veikusi preventīvas darbības, lai nepieļautu epidemioloģisko drošības prasību pārkāpumus. 

Interneta vietnēs ievietotajā video redzams, ka uz minēto pasākumu jaunieši bija pulcējušies pazemes stāvvietā un pie skaļas mūzikas dejoja.

Tomēr pie stāvlaukuma pieguļošajā teritorijā tika konstatēti vairāki ceļu satiksmes negadījumi, kā arī noformēti administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanu pie stūres alkohola reibumā.

Jau ziņots, ka pagājušās nedēļas nogalē Valsts policija sākusi vairākus administratīvā pārkāpuma procesus tirdzniecības centra "Riga Plaza" autostāvvietā, kur simtiem jauniešu bija pulcējušies uz ballīti.

Kā aģentūrai LETA apstiprināja Valsts policijas pārstāve Madara Šeršņova, neilgi pirms pusnakts Rīgā, Mūkusalas ielas tirdzniecības centra stāvlaukumā tika konstatēta pulcēšanās. Valsts policijas amatpersonas ieradās notikuma vietā un fiksēja notiekošo, tostarp arī pārkāpumus.

Notikuma vietā likumsargi sāka vairākus administratīvā pārkāpuma procesus, un tiks vērtēta personu atbildība, norādīja Šeršņova.

Kā redzams sociālajos tīklos izplatītos videomateriālos, jauni cilvēki ar automašīnām bija pulcējušies tirdzniecības centra "Riga Plaza" autostāvvietā, kur pašrocīgi radīja ballītes noskaņu - skaļu mūziku un disko gaismas, kuru pavadībā daudzi dejoja, dzēra un līksmojās.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu