Mesi tiek sveikts jaunajā komandā pirms PSG uzvaras pār "Strasbourg"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lionels Mesi.
Lionels Mesi. Foto: SIPA/Scanpix

Argentīnietis Lionels Mesi sestdien pirms Francijas futbola čempionāta spēles pirmo reizi tika iepazīstināts ar Parīzes "Saint-Germain" līdzjutējiem pilnā stadionā, vēlāk noskatoties, kā viņa komandas biedri ar 4:2 pārspēj "Strasbourg".

Parīzes "Saint-Germain" pieveica "Strasbourg" ar 4:2 (3:0).

48 tūkstoši skatītāju ar ovācijām sveica seškārtējo "Zelta bumbas" uzvarētāju Mesi, kurš pirms mača izskrēja laukumā kopā ar citiem PSG spēlētājiem, neskatoties uz sagaidīšanas ceremoniju, kas Mesi tika sarīkota stundu pirms spēles sākuma.

Mesi pirms spēles pievienojās citiem komandas jaunieguvumiem - Serhio Ramosam, Džeordīno Vijnaldumam, Ahrafam Hakimi un vārtsargam Džanluidži Donnarummam, un prezentācijas ceremonija gandrīz aizēnoja pašu maču.

Vēlāk argentīnietis skatījās spēli no tribīnēm kopā ar Neimaru un Anhelu di Mariju, visiem atpūšoties pēc spēlēšanas "Copa America". Tas gan nav traucējis Maurisio Početino vadītajai komandai sezonu sākt ar divām uzvarām.

Pateicoties Mauro Ikardi, Kiliana Mbapē un Juliana Drakslera gūtajiem vārtiem mājinieki jau 27.minūtē izvirzījās vadībā ar 3:0.

Kevins Gamero un Ludoviks Ažorkē pēc pārtraukuma samazināja mājinieku pārsvaru līdz minimumam, taču 79. un 81.minūtē divas Aleksandra Džiku nopelnītās dzeltenās kartītes atstāja viesus mazākumā.

Pavlo Sarabija 86.minūtē pēc Mbapē piespēles pārsvaru dubultoja, nodrošinot uzvaru.

Skatītāju vidū pirmoreiz kopš Covid-19 epidēmijas sākuma pilnajā "Parc des Princes" stadionā bija arī Pirmās formulas pilots Pjērs Gaslī, olimpiskais čempions džudo Tedijs Riners un NBA zvaigzne Evans Furnjē.

Kamēr Mesi vēl nedēļas divas atpūtīsies, galveno lomu mājinieku rindās spēlēja Mbapē.

Citā spēlē pašreizējā Francijas čempione "Lille" savā laukumā cieta zaudējumu pret "Nice" - 0:4 (0:3).

Mājinieku zaudējumu sekmēja arī tās bijušais treneris Kristofs Galtjē, kurš vasarā pievienojās Nicas komandai, kurai ir britu miljardiera Džima Retklifa vadītā uzņēmuma "Ineos" finansiālais atbalsts.

Divus vārtus uzvarētāju labā guva dānis Kaspers Dolbergs, pa vieniem - Hikams Budaui un Amins Guiri.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu