"Šovs ir šovs, mīļie." Lauris Dzelzītis apmulsis no pastiprinātās uzmanības šova dēļ (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lauris Dzelzītis
Lauris Dzelzītis Foto: publicitātes

Pie televīzijas kanāla "Go3" skatītājiem jau nonācis jaunais iepazīšanās šovs "Randiņš ar Dzelzīti", kurā 12 daiļavas no Latvijas savā starpā sacenšas par slavenā teātra un seriālu aktiera Laura Dzelzīša uzmanības apliecinājumiem.

Sarunā ar "Apollo.lv" Lauris Dzelzītis mudina, lai uzdodam viņam jautājumus. Taču lielā publicitāte un viņa publiskā pētīšana un vētīšana medijos aktierim nav diezin ko tīkama.

Viņš ļauj noprast, ka tā viņam dikti nav gājusi pie sirds. Lauris Dzelzītis pastāsta, ka par šovu jau vairs nav ko īsti runāt, jo tas esot pilnībā nofilmēts. Turklāt aktieris ievieš skaidrību, kas tas ir tikai televīzijas šovs un tā nav reālā dzīve.

"Šovs ir šovs, mīļie. Jā, viss ir aizgājis ne tā kā vajag, un es pat negribu īstenībā runāt," teic iepazīšanās šova "Randiņš ar Dzelzīti" galvenais varonis.

""Randiņš ar Dzelzīti" ir "Go3" pirmais oriģinālais liela mēroga realitātes šovs. Īpaši pandēmijas laikā esam novērojuši, ka cilvēki vēlas baudīt saturu, kas ir viegls un ļauj atslābināties pēc saspringtās darba dienas. Jau šobrīd "Go3" televīzijā vietējie un ārzemju realitātes šovi ir lielā cieņā, tāpēc esam pārliecināti, ka arī "Randiņš ar Dzelzīti" iekaros mūsu skatītāju sirdis," atklāj "Go3" mārketinga vadītājs Ivars Lubāns.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu