Andris Kivičs nāk klajā ar paziņojumu par Šampēterī notikušo vardarbīgo uzbrukumu (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Andris Kivičs
Andris Kivičs Foto: Paula Čurkste/LETA

12. augustā raidījums "Degpunktā" vēstīja, ka Rīgā, Šampēterī, vardarbīgu uzbrukumu, iespējams, piedzīvojis Andris Kivičs. Nu mūziķis nācis klajā ar paziņojumu, kurā skaidroja informācijas patiesumu. 

Vietnē "Facebook" Andris Kivičs ievietoja ierakstu, kurā skaidroja, kas 12. augustā norisinājies Šampēterī. 

"Kivičs nākošajā dienā pēc "vardarbīgā uzbrukuma" mierīgi nospēlē vecmeitu balli, uzstājas kāzās, nākamajā dienā Klidziņas terasē un dzimšanas dienā Raunā. Kā tas ir iespējams? 1. Nav nevienas liecības no iedzīvotājiem, jo neviena tur nebija. 2. Bija viena ekipāža, nevis vairākas. 3. Es neesmu atteicies uzrakstīt iesniegumu, es esmu to izdarījis," rakstīja Kivičs. 

Atgādinām, ka "Degpunktā" sižetā tika vēstīts, ka 12. augustā Zalves ielā starp daudzdzīvokļu un privātmājām sapulcējušās vairākas policijas ekipāžas, kā arī atbraukusi viena Neatliekamās medicīniskās palīdzības (NMPD) brigāde.

Dienesti steidza palīdzēt vīrietim, kurš, pēc vietējo iedzīvotāju stāstītā, bijis pazīstamais mūziķis Andris Kivičs. Viņam, iespējams, uzbrukts, noticis kautiņš un mākslinieks ticis ievainots. Ar ātrās palīdzības transportu cietušais nogādāts slimnīcā.

Raidījumam izdevās sazināties ar mūziķi, taču Kivičs atbildēja, ka viņam neesot laika runāt un telefona klausuli nolika.

Kā vēlāk "Degpunkts" noskaidroja policijā, pāridarītāju "uz karstām pēdām" likumsargiem neizdevās atrast, un diez vai viņš vispār tiks meklēts.

"Policija bija izbraukusi uz notikuma vietu, taču iespējamā cietusī persona rakstīt iesniegumu nevēlējās," TV3 raidījumam "Degpunktā" iepriekš skaidroja policijā.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu